Konec Fridrichové v televizi? Osudová chyba a záhadné mlžení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Konec Fridrichové v televizi? Osudová chyba a záhadné mlžení

Nora Fridrichová
Nora Fridrichová (ara)

Česká televize se otřásá v základech! Po vyhazovu Zdeňka Chlopčíka (67) z pořadu StarDance, bude mít možná brzy na stole další výpověď. Ve hře je hodně. Může přijít o hlavní tvář pořadu 168 hodin Noru Fridrichovou (46).

Válku mezi Fridrichovou a vedením rozpoutal rozhovor s maminkou jednadvacetileté studentky Elišky Šimůnkové, která je jednou z obětí střelby na Filosofické fakultě. Podle vyjádření televize se moderátorka dopustila závažného kroku proti kodexu, když dala prostor pouze jedné straně, což je v působení veřejnoprávní televize nepřípustné. 

Moderátorka 168 hodin Fridrichová: Proč by Zárubu nejraději vyměnila?

Video se připravuje ...

„Nešlo o to, že natočila takto silnou zpověď, ale o to, že k tomu rozhovoru měl následovat komentář i ze strany policie, o které v ní ta maminka mluví. Celé to působilo jen jako pokládání otázek směrem k policii, ale ta prostě v rámci vyváženosti měla rovnou v pořadu reagovat,“ potvrdil Blesku informátor přímo z televize. „Rovnou řekla, že pokud má pořad čelit takovému zásahu, cituji její slova, k 30. červnu v ČT skončí a raději bude pracovat pro nějakou neziskovou organizaci,“ doplnil.

Celá kauza je zatím stále v řešení a prozatím není zřejmé, jaké sankce televize moderátorce uloží, zda-li vůbec. S přihlédnutím k faktu, že právě Fridrichovou nedávno vyšetřovala komise pro podezření z bossingu, je však pravděpodobné, že fatální chyba bude mít na její další působení ještě dopad.

Kde je však pravda, se teprve ukáže. Sama Fridrichová se totiž k celé věci postavila poněkud zvláštním způsobem. „Já bych ráda v ČT pokračovala dál. Kde se objevila informace, že mám skončit? Nic o tom nevím,“ řekla stroze na dotaz Blesku. 

Nora Fridrichová: Spolužáci ze základky mi zničili záda

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.