Fridrichová bez milosti! Kolegyně z TV podváděla manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Fridrichová bez milosti! Kolegyně z TV podváděla manžela

Nora Fridrichová
Nora Fridrichová (ara)

Snesla se na ni vlna obvinění, kterou nakonec moderátorka Nora Fridrichová (45) ustála. Ačkoli ji vyšetřovací komise České televize obvinění zprostila, pachuť zůstává, a to nejen u bývalých zaměstnanců veřejnoprávního média, konkrétně pak pořadu 168 hodin, ale i u jeho samotné moderátorky. V rozhovoru pro DVTV proto dala jasně najevo svou frustraci.

Šikana a ponižování ze strany Fridrichové, na které si stěžovali bývalí reportéři publicistického pořadu, se po rozhodnutí komise nepotvrdila. Na vině měla být špatná dramaturgie pořadu, kvůli níž se vztahy na pracovišti měly horšit. Komise vyslýchala okolo dvaceti zaměstnanců České televize. Jak navíc napsal deník Blesk, za pět let pod vedením Nory Fridrichové odešlo na deset lidí.

Hráči: Generální ředitel ČT Dvořák o další kandidatuře, platcích za TV i Železném a Fridrichové

Video se připravuje ...

O rozhodnutí i o obviněních se moderátorka rozpovídala v rozhovoru pro DVTV. „Domnívám se, že jsem se žádného šikanózního a nevhodného chování nedopustila. Některé věci, které jsem se dočetla v médiích, byly pravda, některé byly přehnané a některé nepravda. Třeba, že jsem se převlékala v kanceláři a byla mi vidět podprsenka, ano, to se stalo a asi se to ještě stane,“ řekla upřímně Fridrichová.

Ačkoli moderátorka nepochopila nařčení osobního rázu, sama se v reakci na tato vyjádření po osobní rovině pohybovala. A servítky si rozhodně nebrala. „Snad se na mě bývalá kolegyně nebude zlobit, mně prostě některé věci, které mi byly vyčítány a působily dramaticky, přišly osobní a s tím moc neudělám. Například, jak mám vysvětlovat exkolegyni její tvrzení, že spolupráce se mnou přispěla k rozpadu jejího manželství. Já si to pamatuji jinak, myslím si, že k rozpadu jejího manželství přispělo to, že podváděla svého manžela,“ šokovala svou otevřeností Nora Fridrichová, jež se po očištění svého jména nezdráhá vracet údery.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.