Zraněný zpěvák dostal zákaz: StarDance bez Xidla X? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zraněný zpěvák dostal zákaz: StarDance bez Xidla X?

Ondřej Ládek alias Xindl X
Ondřej Ládek alias Xindl X (Jan Tůma)

Skončil na kapačkách a lékaři mu nařídili odpočívat. Ale to pro Ondřeje Ládka (40) alias Xindla X není vůbec jendnoduché, když se StarDance nechce vzdát. Záda ho však v týdnu chytily znovu, a tak musel poslechnout doktory a vynechat celodenní trénink, aby dnešní přenos vůbec zvládl.

Minulou sobotu mu zdraví nedovolilo se účastnit ani generální zkoušky. Předpřímým přenosem musel totiž zpěvák do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Tam se mu pomocí kapaček snažili napravit záda. „Cítil jsem, jak mi při pohybu ruplo v zádech, a nemohl jsem se narovnat. Ležel jsem tam několik hodin,“ prozradil Aha! Ládek. I když na parketě na něm nebylo nic poznat, stejně neměl dobojováno.
Další den se musel do nemocnice vrátit a trénovat mohl opravdu jen zlehka.

Uprostřed týdne byla bolest dokonce tak velká, že nemohl vůbec trénovat. Jediné, co dokázal, bylo podepisování svých cédéček. „Bolest bych přirovnal jako ránu pěstí do zad. Jeden den sem k tomu nemohl ani chodit. Jsem rád, že diváci i porota měli pro mě pochopení, protože ten výkon nebyl kvůli bolesti takový, jaký by měl být. V sobotu nás čeká pohádková Samba a já už se na ní těším a vzdát se nehodlám,“ dodal Xindl X.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.