Tereza Pergnerová v slzách: Odešel od ní vlastní syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Pergnerová v slzách: Odešel od ní vlastní syn!

Syn Terezy Pergnerové opustil domov a vydal se na cestu.
Syn Terezy Pergnerové opustil domov a vydal se na cestu. (Instagram)

Moderátorka Tereza Pergnerová (48) si před několika dny mohla oči vyplakat. Byly to však slzy smutku smíchané se slzami štěstí. Její syn Samuel (22) totiž odešel z domova. Rozhodl se cestovat po světě!

Každou matku dojme, když její první dítě vyletí z hnízda. Výjimkou nebyla ani Pergnerová. Když syna společně s partnerem Jiřím Chlebečkem doprovodila na nádraží v Plzni a on odjel směrem do Mnichova, neudržela slzy. „Mému synovi – chovej se slušně, buď milý, respektuj. Nechci, aby jsi následoval mou cestu, chci, aby sis vytvořil svou vlastní. I když mě uvidíš jako úspěšnou v mém životě, stále chci, abys ukázal světu tvé vlastní zkušenosti. Vím, že je ukážeš,“ vzkázala Tereza svému synovi skrz video.

Tereza Pergnerová: Při rozhovoru s Margitou jsem se musela držet

Video se připravuje ...

Samuel se měl vydat do Tyrolska. Zda tam jde studovat nebo pracovat zatím není jisté. Tereze doma zůstala ještě dcerka Nathalie (14), která se naštěstí zatím nikam nechystá.

Tereza Pergnerová po Slavíkovi: V publiku ji sledovala dcera! Co říkala na mámino moderování?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
24. 2. 2023 • 18:20

Každou matku dojme, když její první dítě vyletí z hnízda..... a nechat dítě na ulici, hladové, špinavé, to jí nedojímá! Být tak zfetovaná, že se vyflajznu na své malé dítě! Proč s ní lidi stále otravujete?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.