Pergnerová o svatbě s Chlebečkem: K tomu oltáři se tak nějak došouráme | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pergnerová o svatbě s Chlebečkem: K tomu oltáři se tak nějak došouráme

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Profimedia)

Za dva roky oslaví padesátiny, věk by jí ale hádal málokdo. Moderátorka Tereza Pergnerová (48) vypadá skvěle, za což vděčí mimo jiné i spokojenému životu po boku životního partnera, režiséra Jiřího Chlebečka, a samozřejmě svým dětem, Nathalii (15) a Samuelovi (21), kteří jí stále dodávají pozitivní energii po hektolitrech. Pár žije už léta na psí knížku, teď ale Tereza promuvila i o svatbě. Chystá se snad v rodině velká změna? 

Tereza je po boku Jiřího spokojená. Jediné, co občas vyvstane v jejich blízkém okolí, je otázka, zda by neměli svou lásku náhodou oficiálně zpečetit. „My jsme se vzali, oddávala nás naše dcera. Považujeme to za to, že to tak je,“ sdělila před časem Expresu.  Svatby v bílých šatech jí prý nejsou souzeny. „Vždy jsem chtěla být za princeznu, ale když jsem se vdávala poprvé, měla jsem džíny a pruhované tričko. Asi mi to není dáno. Kdyby bylo, už se to děje,“ dodala.

Letošního slavíka bude spolumoderovat Tereza Pergnerová: Jak se těší na návrat na obrazovku?

Video se připravuje ...

Možná, že se ale karty otočily. Nedávno totiž připustila, že do budoucna možná přeci jen řekne „ano“. „Možná mě někdy napadlo, jak by to vypadalo, kdybychom my dva měli svatbu. Ale už nás vidím spíš jako seniory, že se k tomu oltáři tak nějak došouráme a zažijeme ten okamžik,“ prozradila pro web Žena.cz. 

Pergnerová se vrací: Mění osudy lidem v nouzi! Tolik emocí jste neviděli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.