Mrazivá zpověď Magdy Malé o smrti sestry: Nemohla ani do výtahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mrazivá zpověď Magdy Malé o smrti sestry: Nemohla ani do výtahu

Magda Malá má recept na černé myšlenky
Magda Malá má recept na černé myšlenky (Bídníci)

Magda Malá (54) je možná naše nejdrobnější zpěvačka, o to silnější žena se v ní ukrývá. I přes to, že prožívala jednu ztrátu za druhou, v sobě našla vnitřní klid a v pořadu Na kafeečko prozradila, jak se pere s úzkostí. 

Už jako malé děvče přišla o tátu, když jí bylo 27 vzala jí rakovina maminku. Zdálo by se, že měla vybráno na léta dopředu, ale skolila jí další rána. Po banálním zákroku jí zemřela sestra. Následovaly příšerné úzkosti, kvůli kterým nemohla do výtahu, do letadla ani do metra, ty se někdy ozvou ještě teď. Zpěvačka se tak pohybuje po světě ve svém autě, kde se cítí v bezpečí, občas jí ale vadí i kolony.

Jen co se začala dávat dohromady, přišla další rána - pochovávala bratra, kterého srazil vlak. „Bratrovi v roce 2006 autem srazili syna, který zemřel, a teď se mu stane tohle. Moc jsem o něm nemluvila, vyrůstali jsme spolu a občas se vídali. On s námi moc nebydlel, ale teď jsem ho viděla před 14 dny a měl hroznou radost,“ svěřila se po tragédii naprosto šokovaná Magda Blesku.

Miluška Bittnerová (43) zavrhla druhé dítě: S prvním je to náročné! Ignoruje mě

Video se připravuje ...

Nyní se koncentruje jen na to hezké. Inspirovala ji k tomu kamarádka. „Je to už delší doba a ona mě navedla na cestu, jak si správně přát. Ona řekla: Pusť to! Úplně to vypusť. Napiš si to. Udělej nějaké rituály. Tak jsem to vypustila a ono se to do 14 dnů stalo. A já říkám: Jak je to možné? A ona na to: Protože na to netlačíš. Ty si to přeješ, podvědomě sis to přála, netlačíš na to,“ prozradila recept na štěstí moderátorce Milušce Bittnerové.

V nejtěžších chvílích jí také pomohla myšlenka Terezy Pergnerové, která padla v reality show VyVolení: „Stalo se to, neživ to! A to mám v sobě dodnes, strašně mi to pomohlo. Snažím se to neživit, takže když na mě jde nějaká úzkost, rychle odvracím téma. A rychle koukám na něco jiného, kouknu na přítomný okamžik a vyruším to. A ono se to jakoby rozplyne a myslím zas na krásné věci,“ dodala.

Miluše Bittnerová: Proč si protrpěla těhotenství a jak vypadala a kolik stála její svatba?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.