Dojemná zpověď populární zpěvačky: Finanční pomoc od Brožové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dojemná zpověď populární zpěvačky: Finanční pomoc od Brožové!

Magda Malá veřejně poděkovala Kateřině Brožové za její pomoc.
Magda Malá veřejně poděkovala Kateřině Brožové za její pomoc. (Foto profimedia.cz, archiv Blesku a MM)

Herečka a zpěvačka Magda Malá (50) během natáčení pořadu Exkluziv, který moderuje Kateřina Brožová (50), udělala velmi milé gesto. Bez vědomí moderátorky si herečka nachystala kytici a veřejně Brožové poděkovala za to, že jí během těžkých chvil, které herečka prožívala v minulosti, půjčila peníze.

Magda Malá to neměla nikdy jednoduché. Nejenže měla velkou smůlu na partnery, musela se dokonce odstěhovat z luxusního bytu v novostavbě zpátky do svého panelového bytu a zůstala na výchovu své dcerky úplně sama. Vlivem špatných rozhodnutí se dostala do dluhové pasti a herečka si sáhla na dno.

V pořadu Exkluziv Kateřiny Brožové herečka prozradila, kdo jí byl v tak těžkých chvílích oporou. "Kačenko, já jsem ti chtěla za všechno moc poděkovat," řekla se slzami v očích Malá podle magazinu Sedmička. Pak vzpomínala, jak si kdysi posteskla, že si nemá kde vyprat, a Kateřina na další zkoušce zpěvačce vtiskla do ruky ruličku, v níž bylo několik tisícikorun na novou pračku.

Nečekané, ale velmi hezké gesto moderátorku překvapilo a byla dojatá. Neměla totiž ani nejmenší tušení, že se něco takového stane a že se herečka veřejně svěří se svou nelehkou situací. "Chtěla jsem, aby všichni viděli, jaká doopravdy jsi," prohlásila Malá podle magazinu Sedmička.

 

Na video s Magdou Malou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
insloanoff...@...
24. 5. 2018 • 08:45

Financna rezerva len pre podnikatelov ČR! Platí pre OSVČ, s.r.o., a.s. Najvýhodnejšie a najrychlejšie peniaze len u nas! Do 60 000 000 Kč – aj bez príjmu – bližšie po tel. Neskúmame register, soc., poist, zdravot. posit. Tolerujeme nedoplatky. – bez spoludlz.- minimum dokladov – bez poplatkov – možnost splatit uver predčasne – schválené do 10min Odklad splatok – vy si určujete na ako dlho a kolko budete splácat. Pokial uprednostnujete ferovy a neformálny prístup, sme tu pre vás aj cez víkend. insloanoffer@gmail.com

ivoadler
12. 4. 2018 • 16:52

Kačenka je dobrá duše našeho šoubyznysu. Tohle mě opravdu vzalo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.