Zdevastované bydlení Pergnerové: Dokud jede pračka, je to fajn | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zdevastované bydlení Pergnerové: Dokud jede pračka, je to fajn

Tereza Pergnerová v reality show Mise nový domov
Tereza Pergnerová v reality show Mise nový domov (reprofoto TV Nova)

Moderovala pořad o proměnách bydlení, sama ovšem žije uprostřed staveniště! Kupodivu si z toho Tereza Pergnerová (48) příliš nedělá: „U nás dobrý. Stále 'na pankáče', dokud jede pračka, je to fajn.“ 

„Dlažba se dodělává a dnes nastupuje mistr na začištění kamenné zdi. Pomalililinku vidím slunce na konci tunelu. Moje kamarádka Andrejka vše vystihla přesnou větou: 'ZADĚLÁVÁTE SI NA VZPOMÍNKY', Jak přesné. Teď, uprostřed všeho toho neplánovaného rozbořeniště - žijeme nezapomemutelně,“ s nadhledem Tereza Pergnerová okomentovala rekonstrukci bydlení, pro kterou se s partnerem Jiřím Chlebečkem před časem rozhodli.

Tereza Pergnerová ve společnosti! Vypadá nejlíp, jak kdy vypadala:

Video se připravuje ...

Tereza Pergnerová pro časopis Moje Psychologie:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
František Klapal
6. 6. 2023 • 20:26

Co si budeme povídat, náš dům teď také nevypadá jako z katalogu. Koupili jsme si ho asi před půl rokem za velice dobrou cenu přes http­s://ww­w.re­maxde­lux.cz/ s tím, že si domek zrekonstruujeme. Práce na rekonstrukci začaly pár měsíců zpět, takže to u nás teď také vypadá jako na staveništi. Snad to ale do konce léta bude hotové.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.