Tak vyřešili krizi? Pergnerová překvapila zásadním krokem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tak vyřešili vztahovou krizi? Pergnerová překvapila zásadním krokem

Tereza s přítelem Jiřím Chlebečkem
Tereza s přítelem Jiřím Chlebečkem (Karel Kopáč)

Koronavirus mění životy všem. Moderátorka přiznala, že i když byli s mužem a dětmi nejdříve nadšení, že mohou být spolu, ponorka se přece jen dostavila. Nakonec je to ale dovedlo k tomu, co už nikdo nečekal.

Tereza Pergnerová výjimečně pro web Expres.cz promluvila o tom, jak to mají doma. „My se umíme s mým mužem pohádat, není to ale Itálie. Děsivé je to v tom, že se pohádáme a jsme tiše, to je to hrozné a neúnosné. Jsme dva Raci,“ přiznala moderátorka s dodatkem, že první krok pak udělá většinou ona. „Bývám to já, jsem pokorná, přijdu se svěšenou hlavou. Můj muž je muž, já jsem žena, vůbec mi to nedělá problém. Takže já umím přijít a zvrátit situaci. Můj muž je hrozně dobrý člověk, i když může působit jako mafián, má pohled, že i já se někdy leknu, a to ho znám léta. Je to ale nesmírně čestný chlap,“ hájila Jiřího Chlebečka Tereza a následně přiznala, že si po letech soužití na hromádce dokonce řekli ANO!

Tereza Pergnerová: Manžel se z tatínka předělal na maminku!

Video se připravuje ...

Svatba trochu jinak

„My jsme se vzali, oddávala nás naše dcera. Považujeme to za to, že to tak je,“ sdělila podrobnosti obřadu. Svatby v bílých šatech, kterou si přála, se ale nedočkala.  „Vždy jsem chtěla být za princeznu, ale když jsem se vdávala poprvé, měla jsem džíny a pruhované tričko. Asi mi to není dáno. Kdyby bylo, už se to děje,“ dodala.

 

Jak Pergnerová prožívá natáčení s chudými? Je rozdíl mezi soucítěním a lítostí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.