Velká změna v životě Terezy Pergnerové: Učím se žít bez dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Velká změna v životě Terezy Pergnerové: Učím se žít bez dětí!

Tereza Pergnerová o synovi
Tereza Pergnerová o synovi  (Marek Pátek, ara)

Jen velmi těžce se Tereza Pergnerová (48) začátkem letošního roku loučila se synem Samuelem (21), který se rozhodl postavit na vlastní nohy a odjel na zkušenou do Rakouska. A teď se z rodného hnízda chystá vyletět i 15letá dcera Nathalie.

Při loučení se synem u vlaku došlo i na slzičky. „Samuel se velmi dobře rozhodl, vidím na něm, že mu to dělá dobře. Jeho duši, jeho osobnosti, jak si pomalu staví svůj život. Z mého pohledu to bylo správné rozhodnutí,“ řekla Aha! moderátorka. „Vyučil se jako kuchař – číšník, pak si udělal nástavbu podnikání, ale pak se ze dne na den rozhodl a odjel do Rakouska vařit. S mým partnerem si říkáme, že je to nejlepší škola,“ dme se pýchou Pergnerová.

Kdo stojí za útokem v Turecku? Lavrov v nemocnici. A Pergnerová se omluvila Vémolovi

Video se připravuje ...

Tereza má ze vztahu s nynějším partnerem Jiřím Chlebečkem (53) ještě dceru Nathalii. I ta je ale brzy opustí. „Dcera v září nastupuje na střední školu, najednou zůstáváme já a on a učíme se tak žít. Možná budeme měnit místo, i takové varianty jsou a půjdeme v životě dál,“ uvažuje moderátorka, která bydlí v domě nedaleko Prahy.

Tereza Pergnerová poprvé o synovi: Samuel (22) maká v Rakousku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.