Pavel Trávníček píše paměti: Pravda o vztahu se Šafránkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pavel Trávníček píše paměti: Pravda o vztahu se Šafránkovou!

1973 Tři oříšky pro Popelku S půvabnou Libuší Šafránkovou.
1973 Tři oříšky pro Popelku S půvabnou Libuší Šafránkovou. (archiv Blesku)

Sice sekl s hereckou profesí a odmítá devadesát procent pozvánek na společenské akce a večírky, teď se ale vrhnul do velké práce. Pavel Trávníček (72) sepisuje ve spolupráci se svojí manželkou velkou biografii, v níž odhalí řadu zásadních informací ze svého života. A chystá se také říct pravdu o svém vztahu s Popelkou Libuší Šafránkovou (†68).

Kniha vyjde na českém a německém trhu letos na podzim a v zimě, v rámci 50. výročí premiéry kultovní pohádky Tři oříšky pro Popelku. „Nechal jsem se přemluvit k vlastní autobiografii. Stále do ní vybírám fotky, ale všechny se tam nemají šanci vejít,“ prozradil Pavel s tím, že kdyby nebylo jeho ženy Moniky (37), která ho přemluvila, do psaní knihy by se nepustil.

Tři oříšky pro Popelku – kuriozity z natáčení nejslavnější české pohádky

Video se připravuje ...

TRÁPILA HO

Trávníček měl do teď velmi bohatý život. Ať už pracovní, nebo soukromý. Z toho uměleckého bude v knize obsáhle vyprávět o Popelce, která mu přinesla velkou popularitu jak u nás a v německy mluvících zemích, tak i dalších koutech světa. Podle informací deníku Aha! se Pavel v knize mimo jiné plánuje obsáhle vyjádřit i ke svému vztahu s Libuší Šafránkovou. Ta ho totiž velmi trápila tím, jak na pohádku, která jí – a jemu – udělala jméno, zanevřela. Jestli bude Trávníček ve svém výroku tvrdý, či mírný, zatím podle svého okolí řeší. 

NEVZPOMÍNALA

„Libuška se ničeho, co je spojeno s pohádkou, nezúčastňuje. Ani když jsme s různými televizemi a novinami dělali o ní reportáže, nikdy u toho nebyla,“ postěžoval si před časem. Nikdy rozhodnutí své kolegyně nechápal a teď se o něm chystá více rozepsat. Na knize s ním spolupracuje bývalý německý manažer Karla Gotta (†80), textař Filip Albrecht.

Reflex podcast: Srovnání české a norské verze filmové Popelky

Video se připravuje ...

18 LET V DOBRÉM I ZLÉM

Trávníček a jeho žena si v těchto dnech připomínají 18 let od seznámení. „18 let let společně. To to uteklo. V dobrém i zlém, v nemoci i ve zdraví. A 24. 8. budeme 8 let manželé,“ napsala Monika Trávníčková na sociálních sítích.



Přečtěte si
Aborming Aborming
7. 8. 2023 • 20:52

Working part-time, I bring home almost $13,000 per month. I was keen to find out after hearing several others describe how much money they were able to make online. Well, it all came to pass and completely altered my ba-07 life. Now, everyone needs to try this work by using this website.
.
.
Detail Are Here——————————————————>>>

FB.DailyPay7.Com

Aborming Aborming
7. 8. 2023 • 20:51

Money making home based work to start earning every day more than $600 simplydoing copy and paste work online. Previous month imade $18320 from this job andi gave this only 2 hrs from my whole busy day. Very simple to do work andregular earning from this are much better than other regular 9 to 5 jobs. Go tothis site right now for more info.
.

.

HERE ————->> FB.DailyPay7.Com

lekno
7. 8. 2023 • 19:45

Když p. Pavel T. nikdy nechápal její rozhodnutí, že se neúčastnila těch akcí spojených s pohádkou , co chce k tomu jakože teď, po jejím odchodu. ještě psát v knize ? Libušky se už na nic zeptat nemůže, je pozdě.. Že to nepochopil, o tom veřejnost už informoval. Když to nepochopil dodnes, nepochopí už do smrti. A pokud ji plánuje v díle za tento její postoj kritizovat, neměl by. Byla to její věc stejně jako fakt, že o důvodu takového rozhodnutí neměla zájem veřejnost informovat. Možná to bylo pro ni citlivé téma. Měla by se respektovat její soukromá zóna..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.