Proroctví Zagorové o smrti Bartošové: Margita odhalil temné pozadí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Proroctví Zagorové o smrti Bartošové: Margita odhalil temné pozadí

Iveta rok před svou smrtí.
Iveta rok před svou smrtí. (Foto Aha! – Robert Kleich, David Malík, Alexandr Malachovský)

Uvedení biografického cyklu ze života zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Málo mě znáš přilákal na premiérové vysílání řadu českých hvězd. Mezi nimi se objevil i operní pěvec Štefan Margita (67), který i s manželkou Hankou Zagorovou (†75) patřil k blízkým přátelům zpěvačky, která si 29. dubna 2014 sáhla na život... Přitom prý zbytečně.

O tom, že kdyby se Ivetě dostalo kvalitní péče, mohla tady dále být, je přesvědčena řada známých osobností. „Škoda, že v té chvíli nebyli kolem ní lidé, kteří by jí pomohli. Dnes by mohla zpívat a vydávat desky. Lidé ji strašně milovali,“ krčí rameny Margita.

„Ten den, kdy zemřela, jsem měl křtít svou novou knihu, ale křest jsme odvolali. Říkal jsem, že se to nehodí, protože s Hankou jsme Ivetu velmi dobře znali a mně to připadalo nevhodné, takže jsme ty křtiny přeložili,“ zavzpomínal Margita na osudný den, kdy Bartošová ukončila svůj život skokem pod vlak kousek od svého domu v Uhříněvsi.

Syn Bartošové (†48) a Štaidla (†75) Artur: Rozchod! Teď se pustil do obchodování

Video se připravuje ...

Poslední léta bojovala Bartošová s vleklými psychickými problémy - léky na uklidnění zapíjela vysokými dávkami alkoholu. Jak ale Margita naznačil, k sebevraždě ji dohnala nešťastná láska. „Jí ubližovaly především problémy s partnery, to vůbec nebylo dobré a nějak se to vše v její hlavě tak propojilo, že si řekla, že už na to nemá a že už to nedává. Zvolila otřesnou smrt. Myslím si, že byla ve velice otřesném stavu, když byla schopna tohle udělat,“ povzdechl si v rozhovoru pro eXtra.cz.

Sama Hanka prý podle jeho slov měla tušení, že si Iveta může sáhnout na život. V osudný den prý řekla: „Bála jsem se toho, že to jednou udělá.“ Její slova se bohužel naplnila...

Manažer Bartošové a „brácha“ Pomejeho Pavel Pásek: Jirka měl s Ivetou peklo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
10. 4. 2024 • 16:31

Prosím, dejte už s tím Štefíčkem lidem pokoj! Je nechutnej, na pohřeb Hanky nepouštěl lidi, zakazoval i květiny, to si Hanka nezasloužila! Nevím, kdo ho má rád, já to nejsem, pro jeho slizounství! Jednou on vymyslel, nevím čím, nějaký pořad s Hankou, že budou dělat pasti na kolegy, prostě je zesměšťovat, měli jste ho nakopnout a vykopnout, hnusa fijalovýho!

Uživatel_5520486
10. 4. 2024 • 00:31

Nikdy na tu chvíli nezapomenu. Seděla jsem v čekárně u lékaře a najednou tam někdo zavolal, že je Iveta Bartošová mrtvá. Tomu se nedalo věřit. Otevřela jsem internet a byla to skutečnost. Do dnes mě mrazí. Čest její památce 🕯️🌹

Uživatel_5777995
9. 4. 2024 • 14:52

Jo po válce je každej hrdina 🤮🤮🤮
Poznat, že je na dně a pomoci ji, to byl hrdina, ale bohužel takový se nikdo nenašel 🖤

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.