Náhlý konec v Sama doma! Konvičková šokuje důvody | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Náhlý konec v Sama doma! Konvičková šokuje důvody

Zpěvačka Markéta Konvičková končí v pořadu Sama doma.
Zpěvačka Markéta Konvičková končí v pořadu Sama doma. (Foto: Instagram.com, Eva Palkovičová)

Sotva se zpěvačka Markéta Konvičková (27) vžila do role moderátorky, rozhodla se z pořadu Sama doma odejít. Důvod mnohé zřejmě nepřekvapí, zato si mnozí lámou hlavu nad tím, proč vlastně původně na nabídku kývla...

Necelý rok moderování stačil k tomu, aby si zpěvačka Markéta Konvičková uvědomila, že tudy cesta nevede. Po 11 měsících se proto rozhodla spolupráci s Českou televizí ukončit. Na prvním místě je pro zpěvačku zcela nepřekvapivě 1,5roční dcera Amálka a práce, která přeci jen vyžaduje velkou dávku soustředění a příprav, byla až na druhém místě.

Markéta Konvičková: S rodinou razíme heslo, kdo málo spí, má hodně zážitků

Video se připravuje ...

„Od Nového roku v Sama doma nejsem, stopla jsem to. Zjistila jsem totiž, že na to zatím nemám myšlenky. Nemám ještě hlavu nastavenou na to učit se po večerech scénáře. Všechno v mém životě se zatím opravdu točí jen kolem dcery. Než to teď tahat na sílu, je to takhle lepší,“ cituje zpěvačku web eXtra.cz.

Uspořádání jejích priorit se projevilo i na kvalitě moderování. Věděla to nejen Markéta, ale i samotní diváci pořadu Sama doma. „Když má člověk v tomhle období mozek nastavený na miminko, je to zkrátka poznat i na výkonu. A jak nejsem profesionální moderátorka, lidé si toho všeho pak všímali a zbytečně do toho dloubali,“ přiznala Konvičková.

Markéta Konvičková: Facku od života jsem si zasloužila

Video se připravuje ...

Moderování se úplně vzdát nechce. Jestli se ale osvědčila natolik, aby jí dali druhou šanci po letošních velkých prázdninách, je zatím ve hvězdách. „Pokud na mě počkají a nedají tam do té doby někoho jiného, zkusila bych začít až od září. Věřím, že v té době už budu stoprocentně připravená,“ dodala Markéta Konvičková.



Přečtěte si
Pavlina Baszova
8. 9. 2022 • 10:38

Markétka, neposlouchejte hloupé názory nějaké ženské. Máte krásnou rodinu, jste pekna žena a hlavně ať máte srdíčko na správném místě. Hodně zdravíčka a lásky to v dnešní době potřebujete. Pavlina B.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.