Konvičková s dcerou sama! Místo svatby partnerské trable? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konvičková s dcerou sama! Místo svatby partnerské trable?

Markéta Konvičková
Markéta Konvičková (Instagram)

Zpěvačka, která se před těhotenstvím potýkala s vážnou nemocí, je už nějaký ten pátek zasnoubená. Jenže termín svatby se stále odsouvá na neurčito. Otec jejich dcery René si ještě ke všemu sbalil kufry a odsunul se do Bratislavy. A tak zůstala Markéta Konvičková (27) dle webu Expres.cz na Amálku sama.

Partnerské neshody za stěhováním ale údajně nestojí. Vyvolený zpěvačky se prý musel odsunout za sousední hranice kvůli práci. Aktuálně tak vztah Markéty a pilota Reného probíhá spíš po telefonu. Její milý je neustále ve vzduchu a vídají se nárazově. „On přiletí třeba jenom na půl dne, aby nám dal pusu, a zase jede pryč, což strašně oceňuju. Nebo naopak když já mám dva tři dny volna, sbalím kufry a jedu za ním do Bratislavy, odkud lítá. Vše se dá zvládnout. Je to o tom, že člověku ta rodina chybí,“ vysvětlila s tím, že s malou Amálkou jí naštěstí vypomáhají babičky.

Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali!

Video se připravuje ...

Odložená svatba

Ačkoliv se svatbami se aktuálně roztrhl pytel, ta jejich se prozatím podle Konvičkové konat nebude. „Nechali jsme to vyšumět. Jestli to bude příští rok, nebo další, nemáme pevně daný termín. Ještě řešíme dům, dostavujeme ho. Máme co dělat i s okolím, svatba není priorita,“ uzavřela toto téma bývalá účastnice SuperStar. 

Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
17. 8. 2021 • 10:40

tak dlouho se svatba odsouvá, až je po vztahu. buď je tzv. přechozený nebo si v Bratislavě najde Slovenku a bude konec. ach jo. hlavně, že bude dům.

mika
16. 8. 2021 • 12:26

nechápu, co to dnes mají ty holky, ženské, že celému národu mají potřebu ukazovat svoje intimní zóny. Já bych se hanbou propadla a oni jsou asi na to pyšné??? Viz nahá Krainová máma od dvou dětí aj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.