Konvičková ukázala nový dům: Skandinávská krása! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konvičková ukázala nový dům: Skandinávská krása!

Markéta Konvičková
Markéta Konvičková (profimedia.cz)

Zpěvačka Markéta Konvičková (26) toho za poslední rok stihla dost! Zasnoubila se, porodila své první miminko a s partnerem dostavila úžasný dům, ze kterého je nadšená.

Tak tohle se jí povedlo! Markéta Konvičková a její snoubenec pilot René si postavili nádherný dům v Třinci. Interiér vyladila zpěvačka na jedničku a je vidět, že se velmi inspirovala skandinávským stylem, který je stále oblíbenější. „Miluju teplo, dřevěné prvky jsou u nás všude. A potom jednoduchost. Šedou, béžovou, černou a bílou… Renda mi v tomhle plně důvěřoval a já se mohla vyřádit. Řekl mi jen, lásko, udělej z našeho domu domov. Myslím, že nám vykvetlo hezké nadčasové bydlení, doma se cítím opravdu skvěle od prvního dne,“ prozradila super.cz Markéta. Snímky jejího hnízdečka najdete v naší galerii.

Bývalá SuperStar Markéta Konvičková: Mám doma ideálního muže!

Video se připravuje ...

Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sardinka0123
20. 4. 2021 • 22:42

Markétu Konvičkovou mám opravdu moc ráda! Jednou bych chtěla mít dům podobný, jako má ona! My teď bydlíme v bytě v Praze, ale jednou mám v plánu se přestěhovat za Prahu a postavit tam svůj domeček. Teď se snažíme náš byt trošku vylepšit. Zrovna malujeme a používáme při tom vybavení odsud: http­s://ww­w.ob­nova­.cz/st­erky-exterierove/.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.