Okázalá párty dcerušek! Mámy Konvičková a Langmannová se vyřádily | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Okázalá párty dcerušek! Mámy Konvičková a Langmannová se vyřádily

Takhle malá Amálka oslavila své první narozeniny!
Takhle malá Amálka oslavila své první narozeniny! (foto: Instagram)

První narozeniny dětí se řadí mezi ty významnější. Odpovídat by tomu měla i oslava, kterou rozhodně nepodcenily zpěvačka Markéta Konvičková (27) a modelka Renata Langmannová (35). Jak se dcerkám líbily?

Balonky v pastelových barvách, velký dort i velká tabule se jménem oslavenkyně. V takovém duchu se nesly obě narozeninové premiéry. Markéta Konvičková se snoubencem Reném Kubošem a rodinou slavili narozeniny dcerky Amálky v jejich luxusním domečku.

Oslavu si ovšem nenechali ujít ani přátelé ze Superstar, zpěvačka Monika Bagárová (27) s dcerou Rumií a zpěvák Jan Bendig (27) s přítelem. „Lásko, tak jsme to oslavili. Pořád bulím! Děkujeme všem. Už je to 12 let od SuperStar a pořád jsme jedna parta,“ napsala Markéta na Instagramu, jak informoval Blesk.

SuperStar Jan Bendig v koroně nabral 15 kilo! Jak teď vypadá?

Video se připravuje ...

Naproti tomu oslava dcery Renaty Langmannové a Ondřeje Novotného (44) proběhla v pražské restauraci na břehu Vltavy. Výzdobu maminka roční Medy přenechala profesionální firmě a organizační záležitosti řešila se svými kamarádkami. Medu nakonec nejvíce fascinoval dětský kočárek pro panenku. „Před rokem jsem měla 20 kilo na těle, teď mám 10 kilo na ruce,“ dodala s úsměvem Renata Langmannová.

Krásná Renata Langmannová po porodu dcery: Kila se mě drží, protože jsem dlouho nekojila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.