Bývalá panna Markéta Konvičková (20): Proč souložila bez kondomu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalá panna Markéta Konvičková (20): Proč souložila bez kondomu?

S velkým nadšením o své první milostné zkušenosti Markéta nemluví.
S velkým nadšením o své první milostné zkušenosti Markéta nemluví. (Foto: Aha! - Marek pátek)

Půvabná dívka, která byla od svého působení v SuperStar příkladem ctnosti a panenské čistoty je již ženou. Zatímco v minulosti jí sex před dosažením plnoletosti nic neříkal, dnes o intimních chvílích svého "poprvé" otevřeně vykládá bulváru.

Stalo se, nelituju

Nejdříve to mladé zpěvačce nebylo příliš příjemné téma, ale poté se překvapivě podrobně rozpovídala. Na přímý dotaz nejprve zmatečně potvrdila, že roky střežené panenství je fuč. "No, už bylo po, tak je mi dvacet a myslím, že je to moje soukromí," pýřila se dívka v TV Blesk s tím, že od prvního sexu nic neočekávala, ani ho vlastně neplánovala. "Prostě jsem vycítila, že je to ten správný moment a stalo se. Nelituju ničeho," říká slušné děvče ze Severní Moravy nepříliš přesvědčivým tónem.


Poprvé a bez ochrany

Vyplatilo se tedy tak dlouho čekat? "Pro mě to bylo správně, pro někoho je to ve 14 nebo 15 letech, pro mě to bylo v 18," je s prvním pohlavním stykem spokojená Konvičková. Celá erotická anabáze se dokonce obešla bez ochrany, což u zpěvačky s puncem puritánky překvapilo. "S kondomem to nebylo. Já jsem brala prášky, dodneška beru prášky." Pohlavní choroby neřešila. "Byl to partner, se kterým jsem chodila tři čtyři měsíce, předtím jsme se znali pět let," uzavírá lechtivé vzpomínky Markéta Konvičková.



Přečtěte si
kubajakub
29. 7. 2014 • 14:46

To oxallis - Když napíše o holce, která spala s jedním jediným klukem, že je běhna, tak normální člověk, který žije sexuálně v pohodě, zareaguje jako já. Ale o tobě je známé,, že jsi ošklivá a osamocená nephezká tlustá bába, která diskutuje naprosto všude a u všeho a plive jedy. Takhe tě tuplem nikdo chtít nebude - jsi škareddá a tlustá a k tomu tupá. Máš smůlu, já zájem taky nemám, jsem zadaný a je mi fajn. Zdar, stará maškaro, je mi tě líto, obludko, být na dně a terčem posměchu - to musí být hrůza. Zdar, matlo, měj se a pohoň si tu tlustou kačenu, když na tebe nikdo nevlezl už dvacet let. Fakt tě lituju.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.