Drsný ortel Verešové nad Jágrem: Tohle ať Jarda nečte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsný ortel Verešové nad Jágrem: Tohle ať Jarda nečte

Jaromír Jágr a Andrea Verešová v minulosti tvořili pár.
Jaromír Jágr a Andrea Verešová v minulosti tvořili pár. (Instagram, archiv)

Bývalá modelka Andrea Verešová (43) randila s hokejovou legendou Jaromírem Jágrem (51) dlouhých šest let. Není tajemstvím, že kráska nesla jejich rozchod velmi těžce a o mužích nechtěla dlouho ani slyšet.

Jejich vztah před lety ztroskotal, protože každý z nich měl odlišný pohled na život. V mnoha věcech si nerozuměli a jejich rozchod byl celkem bouřlivý. I tak to ale Verešovou tehdy velmi zasáhlo. „Nic není bez náhody. I tím vztahem s Jaromírem jsem si musela projít. Pro mě to ale nebyl muž na rodinu a život. Oba jsme byli mladí. Přirozeně to dospělo k tomu, že jsem potkala toho člověka, který mi dal zázemí, rodinu, který se o mě rád staral a dodnes o mě pečuje,“ svěřila se Andrea pro eXtra.cz. Ta je už 16 let vdanou paní a jejím vyvoleným se stal podnikatel Daniel Volopich (49), se kterým vychovávají dvě děti.

Jaromír Jágr: Nejlepší filmy se točily v devadesátkách!

Video se připravuje ...

Jágrem se od jejich rozchodu v roce 2003 viděla pouze dvakrát. Přeje mu ale jen to nejlepší a doufá, že se také brzy dočká vlastní rodiny. „Fandím mu, že k tomu dospěje. Asi neměl pocit, že by to potřeboval,“ dodala Verešová, které ve vztahu s Jágrem mimo jiné vadilo, že je pro něj na prvním místě hokej.

Napadl mě pes, říká Andrea Verešová o pohádce Perinbaba 2

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
16. 2. 2024 • 09:39

Bez Jágra by byla nula...

lekno
15. 12. 2023 • 20:17

„Rachomejtle“.. Jak směšné! Jsem si zjistila, co vůbec znamená v češtině ten podivný výraz, který zde někdo dole v diskusi připsal bývalé modelce. A napadlo mě pak, jestli diskutující tzv. Marián.., který jí zde tu přezdívku nalepil, není náhodou diskutující ženská - v reálu. Protože takhle dehonestovat jednu osobu, která si skutečně vždy dá záležet na své visáži – zvykne spíše jiná žena, ne normální muž.. Andrea V. není stará a vypadá dobře. Může být vnímána lidmi všelijak, ale „postarší rachomejtle“ k ní fakt nesedí..

Jaroslav Vašíček
15. 12. 2023 • 11:45

Jardu mám rád,ale už by si mohl uvědomit,že není kluk z kladenského kluziště. Jardo přemýšlíš někdy o své budoucnosti? Co takhle rodina?

paralenka
15. 12. 2023 • 09:27

Ale právě to se jí kdysi podařilo - zviditelnit se přes Jágra! Kdo by ji jinak tehdy znal?

paralenka
15. 12. 2023 • 09:26

Poněkud rozmazlená děvenka! Všichni kolem ní skákejte, ona je pupek světa! Vůbec nechápu, že se z téhle Slověny stala "celebrita" u nás. Že by Slováky tak neohromovala? Nejspíš to byl právě Jágr, přes jehož slávu se šplhala mezi české celebrity. S každým pr***m do bulváru, bez toho by byla obyčejná nic nedělající matka v domácnosti. Pardon - asi slavná právnička zez Plzně! Je to pouhá loutka na předvádění, dnes už za zenitem!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.