Studená sprcha pro Jágra! Branišové NE kvůli Gottovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Studená sprcha pro Jágra! Branišové NE kvůli Gottovi

Přítelkyně legendární »osmašedesátky« přiznává, že na děti se ještě necítí.
Přítelkyně legendární »osmašedesátky« přiznává, že na děti se ještě necítí. (Sport: M. Rušinová, Blesk, CNC: Pavel Machal, Marek Pátek)

Že se k založení rodiny hokejová legenda doposud neměla, je všeobecně známý fakt. Nedávno ale veřejnost překvapila i Jágrova (52) partnerka Dominika Branišová (29).

Být přítelkyní Jaromíra Jágra s sebou přináší věčnou otázku – bude z Jardy tatínek? Ani Dominika Branišová se tomuto dotazu ze strany médií a veřejnosti nevyhnula. Svou upřímnou odpovědí na téma, o kterém se ženám ne vždy snadno mluví, ovšem mnohé překvapila. „Přiznám se ale, že já jsem ještě v takový fázi, kdy si to úplně neumím představit, že bych měla děti,“ cituje Branišovou deník Blesk.

Smích i dojetí. Co všechno se dělo v Pittsburghu při slavnostním vyvěšení dresu Jaromíra Jágra?

Video se připravuje ...

Modelka je zatím co do rodinných plánů s hokejistou ve shodě. To, že je Jágrovi přes 50 let, nebere jako překážku a důvod, proč by se její názor v budoucnosti nemohl změnit. „Pro mě nikdy věk nebyl důležitý. Jde o to, jak se člověk cítí duchem. Někomu je padesát a už by mohl být skoro dědeček. Naopak s Jardou jsme si dost podobní. A myslím, že zrovna on je příklad, který opravdu není typický na svůj věk,“ rozpovídala se na toto téma brunetka, která ale nepopírá skutečnost, že být starším rodičem představuje jistá rizika.

U největší pocty Jaromíra Jágra v Pittsburghu nemohou chybět jeho nejvěrnější fanoušci. Travelling Jagrs si před slavnostním vyvěšením dresu udělali vlastní na hotelu

Video se připravuje ...

Modelka tím narážela i na zpěváka Karla Gotta (†80) a jeho otcovství v pokročilém věku. „Pro ty děti je pak samozřejmě smutný, když táta odejde a ony jsou třeba ještě v pubertě. Ale Jardovi už stejně dvacet není...“ dodala Dominika Branišová.



Přečtěte si
EM1234
7. 3. 2024 • 12:12

Vy jste zase chytří, co když je to naopak - že se necítí - no bodejť bytáhl ji na výsluní jako dosud všechny. Měl by si najít normální ženskou a nenechat se lovit . Kde by každá z nich byla, kdyb n epobyla chviulku s ním.

Michelin
23. 2. 2024 • 08:37

Škoda , že nemůže mít děti ... bylo by krásné , kdyby hrál se synem v jedné lajně ... 🤔🤣

korytnackahela
22. 2. 2024 • 14:50

Jarda asi déti mít nemúže. Už se o tom psalo mockrát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.