Hvězdné manýry Verešové: Pozor, přicházím... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Hvězdné manýry Verešové: Pozor, přicházím...

Verešová byla ve zlatém overalu nepřehlédnutelná.
Verešová byla ve zlatém overalu nepřehlédnutelná. (archiv Blesku)

Skromnost a pokora jsou krásné ctnosti, do světa bývalé Miss Andrey Verešové (43) ale tak úplně nepatří. Podle očitých svědků se totiž ve společnosti chová nadmíru nadřazeně...

Mezi VIP hosty přichází Andrea prý zásadně poslední a kdekomu fušuje do řemesla. Nejinak tomu bylo na otevíračce klubu Casablanca, kde na ni netrpělivě čekal zástup novinářů s žádostí o rozhovor. Ty ale také dává, až když uzná za vhodné.

Verešová o smrti Patejdla: Bylo to pro mě nečekané, vzpomínám s láskou

Video se připravuje ...

„Tak snad se nejdřív pozdravím a projdu si to tu,“ popsal její jednání se zástupci médií deník Expres.cz, který Andreu dohnal až před velkoformátovými zrcadly v chodbě, kde se ukájela svou sebedokonalostí. „Takhle by to nešlo. Mám tam moc krátké nohy,“ fušovala následně do práce fotografům, kteří měli za úkol ji na akci zvěčnit. 

Spíš než o milou spolupráci tak měli novináři postaráno o plejádu rad a doporučení, jak mají svou profesi vykonávat kvalitně. Spokojená Andrea následně ochotně zapózovala jen s růžovým proseccem, kterému propůjčila svou tvář...

Andrea Verešová v "zakázaném" ale proklatě sexy overalu: Manžel ji nechtěl pustit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.