Jágr nenechal na Češích nit suchou: Co mu nejvíc vadí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jágr nenechal na Češích nit suchou: Co mu nejvíc vadí?

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Sport: B. Reichová)

Všude dobře, doma nejlépe? V případě hokejové legendy Jaromíra Jágra (52) by se o tom dalo polemizovat. Zatímco ve Spojených státech ho po několika letech přivítali s otevřenou náručí, v Česku je osmašedesátka terčem kritiky.

V Pittsburghu ho téměř doslova zdvihali do nebe, alespoň jeho hokejový dres určitě, doma na Kladně na Jaromíra Jágra hokejoví fanoušci div neplivou. Čím to, že se kdysi obdivovaný hokejista stal trnem v oku pro tolik lidí? „Mentalita Američanů a Čechů je odlišná. Těžko to můžeme srovnávat. Myslím, že respekt celkově nám tady schází a ne jenom k ostatním lidem, ale také k různým názorům. Když má člověk jiný názor, tak ho odsoudíme, že je hloupý a nerozumí tomu. Celkově mi tady schází respekt ke starším, respekt k nadřízeným,“ vysvětluje si rozdíly mezi Čechy a Američany Jaromír Jágr, jehož vůdčí schopnosti v rámci kladenských Rytířů zpochybňuje i samotný primátor Milan Volf (60).

Být Jágr Američan, měl by daleko větší respekt. A pak se vydal na kladenský zimák...

Video se připravuje ...

„V kladenském hokeji je zcela evidentně něco hodně špatně. Přijde mi, bohužel, že je to výsledek manažerského selhání majitele Rytířů,“ postěžoval si na serveru Volba pro Kladno primátor.

Jak ale napsal server Expres, Jágr měl od Pittsburgh Penguins dostat zajímavou pracovní nabídku. Čeho se týká, majitel kladenského hokejového klubu zatím nespecifikoval, stejně jako svůj možný návrat do USA. „Všechno záleží na tom, jak dlouho tady budu v Čechách. Není třeba předbíhat,“ dodal šibalsky Jágr.



Přečtěte si
Risan
8. 3. 2024 • 20:41

"Samotný primátor Kladna"! Kdo to je? Proti Jágrovi nula a to nejen sportovně ale především i lidsky!

Martin Kopecký
8. 3. 2024 • 19:16

Pan primátor je velký znalec hokeje i sportu obecně. Vyjadřuje se a možná chce i rozhodovat, o jediném slušném sportu na Kladně, nebo se mýlím? Takže bojuje ze své pozice za důstojnější pozicí sportu ve společnosti třeba tím, se zasahuje o zřízení ministerstva sportu, které na rozdíl od nadfinancovane kultury, neexistuje. A taky odsuzuje hloupé fanoušky, kteří, byť se na příjmech klubu podílejí minimálně, chovají se jako by byli hlavními akcionáři a donátory klubu, sypajici tam své peníze ve velkém. Nemluvě o brankarich....

Michelin
8. 3. 2024 • 11:46

Jardo , vem to za neblýskaného Péťu ...😡

doktormediciny
7. 3. 2024 • 19:50

Opravuji....do toho Kladna

doktormediciny
7. 3. 2024 • 16:58

No jo, do toho Klasna musi asi par hracu koupit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.