Branišová plesala bez Jágra: Smutný ortel ohledně svatby a miminka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Branišová plesala bez Jágra: Smutný ortel ohledně svatby a miminka

Dominika Branišová (vpravo) na Českém plese.
Dominika Branišová (vpravo) na Českém plese. (P. Machan, Sport/P. Mazáč, herminapress.cz)

Plesová sezona je v plném proudu, a tak měly dámy opět příležitost vynést honosné roby a pořádně si zatančit. Na Český ples v Obecním domě dorazila i Dominika Branišová (28), bohužel bez svého partnera Jaromíra Jágra (51). Tem měl totiž brzkou večerku.

„Po delší době jsem vyrazila s kamarády a Jaromír musel zůstat doma. Má totiž v neděli zápas,“ svěřila deníku Aha! Dominika. „Ale Jaromír mě hodně překvapil, když pronesl, že kdyby druhý den neměl povinosti, tak by celkem rád zašel,“ prozradila s úsměvem modelka, které dělala doprovod návrhářka Zuzana Lešák Černá.

Dominika Branišová zaskočila za svého Jardu. Kde slavný hokejista byl?

Video se připravuje ...

S ní má zajímavou dohodu, která se možná týká i hokejového esa a majitele extraligového Kladna. „Zuzka slíbila, že mi jednou ušije svatební šaty, ale zatím se nic nechystá, tak jedině do nového katalogu,“ šibalsky mrkla Branišová. Nejčastější otázka, na kterou totiž odpovídá, je, zda neplánuje miminko či sňatek. „Ani jedno není zatím v plánu,“ uzavřela a vrhla se do víru tance ve Smetanově síni Obecního domu.

Jágrova Dominika přiznala: Jarda mě zaměstnal! Kolik peněz dostává

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
20. 2. 2023 • 13:34

Veselý byl naopak ortel ohledně Jágrova gólu bruslí včera v neděli.
------------
Gól nesmí platit, pokud by se jednalo o "zjevné kopnutí". V případě Jágra šlo o hraniční situaci, kdy k zjevnému kopnutí došlo ne zcela zřetelně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.