Jaromír Jágr den co den popichuje svoji lásku Dominiku: Drzá kavko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaromír Jágr den co den popichuje svoji lásku Dominiku: Drzá kavko!

Jágr a Branišová
Jágr a Branišová (Koláž BLESKsport)

Co se škádlívá, to se rádo mívá. A Jaromír Jágr (51) musí svoji drahou Dominiku Branišovou (28) milovat tak, že by ji láskou i sněd. Těch průpovídek, co si od vtipálka na dovolené za mořem vyslechne.

Ne, křehká tmavovláska se po boku legendy nenudí. Jarda ji popichuje nonstop. Tak třeba: „To je teplo, už sem nejedu,“ mluvil jakoby do větru u bazénu. Pohoda všude. A nejvíc v srdci Domči, zrovna si plnými doušky užívající si slunečního svitu. Otočila se na něj a chtěla výrok okomentovat. Nádech… Ke slovu se ale nedostala. Jágr držel mobil v ruce. A to, co chtěla říct, rozhodně nebylo určené uším fanoušků. Takže jen polkla na prázdno. Veškerých komentářů se zdržela. „Už chtěla něco říkat, kavka!“ chechtal se jí hokejista pod vousy.

Elizabeth Kopecká na sobě maká kvůli Jardovi Jágrovi: Proč ale nemá chlapa?

Video se připravuje ...

Anebo. „Ukaž ten klobouk, který jsem vybíral,“ nabádal partnerku nejslavnější český plejer. „Slyšíš. Opravdu. Fakt ti sluší. Já mam na to čuch. Já určoval módu v devadesátkách!“ zubil se Jágr. To už rozvázalo jazyk i jeho o třiadvacet let mladší krásce. Trefila ho přímo na komoru. „A tvůj styl se od tý doby nezměnil,“ vypálila bez rozpaků. „Ta je drzá,“ ucedil jakoby dotčeně majitel kladenských Rytířů. Jo, Jaromíre, kdo chce rozdávat, musí umět i přijmout!

Jágr ve firmě omilostněné Zemanem! Yemi a přípravy na vesmírnou misi. A Kadyrův kůň v Česku zmizel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
31. 5. 2023 • 10:43

Ona mu možná chtěla říct, že klobouk jí připadá jako z 90 let.
28-letá Dominika jistě raději nosí to, co si sama vybere a z darů doplňky, které se jí líbí.. Malá 3-letá Ruminka od Moniky B. se už začíná vyjadřovat k výběru šatiček, formuje se vkus. Tak těžko čekat od dospělé ženy, že bude nadšená z klobouku, pokud není podle jejího vkusu. Možná má raději látkové čelenky, nebo ozdobné šátky v létě.. Jinak, klobouk je hezký a taky myslím, že jí sluší. Ale každý má svůj vkus. Na velké slaměňáky jsou mladé ženy u nás málokdy zatížené. V létě venku – zázrak vidět nějakou ve slaměném klobouku. No někde jinde, třeba v Jižní Americe je to jiné.. Jedno je ale jasné, pokrývka hlavy v létě se dnes hodí - kyslíku je méně ve vzduchu a slunce se zdá ostřejší, než bylo kdysi..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.