Jaromír Jágr den co den popichuje svoji lásku Dominiku: Drzá kavko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jaromír Jágr den co den popichuje svoji lásku Dominiku: Drzá kavko!

Co se škádlívá, to se rádo mívá. A Jaromír Jágr (51) musí svoji drahou Dominiku Branišovou (28) milovat tak, že by ji láskou i sněd. Těch průpovídek, co si od vtipálka na dovolené za mořem vyslechne.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
31. 05. 2023 10:43

Ona mu možná chtěla říct, že klobouk jí připadá jako z 90 let.
28-letá Dominika jistě raději nosí to, co si sama vybere a z darů doplňky, které se jí líbí.. Malá 3-letá Ruminka od Moniky B. se už začíná vyjadřovat k výběru šatiček, formuje se vkus. Tak těžko čekat od dospělé ženy, že bude nadšená z klobouku, pokud není podle jejího vkusu. Možná má raději látkové čelenky, nebo ozdobné šátky v létě.. Jinak, klobouk je hezký a taky myslím, že jí sluší. Ale každý má svůj vkus. Na velké slaměňáky jsou mladé ženy u nás málokdy zatížené. V létě venku – zázrak vidět nějakou ve slaměném klobouku. No někde jinde, třeba v Jižní Americe je to jiné.. Jedno je ale jasné, pokrývka hlavy v létě se dnes hodí - kyslíku je méně ve vzduchu a slunce se zdá ostřejší, než bylo kdysi..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.