Hanychová pod tlakem: Těžkosti kvůli Rozárce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanychová pod tlakem: Těžkosti kvůli Rozárce

Agáta Hanychová a její poporodní tělo
Agáta Hanychová a její poporodní tělo (Instagram, archiv)

Agáta Hanychová (38) se měsíc po porodu pustila do denní dřiny. V těhotenství přibrala 18 kilo, které musí pryč! Denně proto pod dohledem osobní trenérky cvičí, případně pálí kalorie na boxu... a samozřejmě přicházejí i nevyžádané rady. 

„Když jsou ženy těhotné, měly by jíst za dva, pak když kojí, tak by měly jen ležet. Říká se toho milion. Je to blbost. Stačí používat selský rozum. Samozřejmě, když kojíte, musíte jíst. Dělám vše s rozumem. Dělám vše zodpovědně, pod dohledem,“ stojí si za svým Agáta, která dennodenně poctivě maká, aby zlikvidovala posledních 6 kilogramů, které ji dělí od kýženého výsledku. 

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

Kdybych nekojila, tak to mám za týden pryč. Prostě bych týden nejedla. Teď to holt bude trvat třeba tři měsíce,“ řekla také pro Super.cz. 

A jak se na takový dril dívají holčičky, jak oslovuje Agáta svoje fanynky na Instagramu? „Už si mi netroufají tolik psát. Mám tři děti. Kdybych měla první, tak mě ukamenujou,“ tvrdí. 

Agáta Hanychová si nenechala ujít Oktagon

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.