Narodily se 2023... Nejkrásnější miminka slavných | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Narodily se 2023... Nejkrásnější miminka slavných

Denisa Pfauserová s partnerem Martinem a dcerou
Denisa Pfauserová s partnerem Martinem a dcerou (Helena Trnková)

Není šťastnější události, než narození potomka. A letos se jich celebritám ze světa showbyznysu i sportu narodilo opravdu požehnaně. Podívejte se na unikátní tablo, které vám deník Aha! připravil.

Březen: Nikol Švantnerová (31) a Ondřej Antoš

„Miluju nejvíc na světě a děkuju za takový zázrak!“ svěřila šťastná modelka na svém Instagramu poté, co v pátek 17. března přivedla 19 minut po půlnoci na svět dcerku Miu. Tu má se svým partnerem Ondřejem Antošem. Březen Jenovéfa Boková (31) a Adam Kolář Soukromí si herečka s partnerem Adamem Kolářem přísně střeží, i s narozením dcerky se tak pochlubili až s několikadenním zpožděním. „Jak jste asi tušili, je tu už s námi,“ potvrdili na sociálních sítích.

Duben: Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54)

Rozárka si na svět pospíšila. Termín porodu určili lékaři Agátě na 28. 4. 2023, tedy na den jejích 38. narozenin. „A je to,“ zahlásila ovšem Hanychová z porodnice o více jak dva týdny dříve.

Duben: Eva Čerešňáková (37) a Pavel (48)

Dceru Annu přivedla na svět také bývalá misska Eva Čerešňáková. „Je to holčička, naše nejsladší princezna,“ pochlubila se a o pouhé tři měsíce později se pak za jejího tatínka i provdala.

Červen: Denisa Pfauserová (34) a Martin Kučera

Termín porodu měla princezna Řachanda 20. června, přála si ale rodit o den později. Nechtěla totiž, aby byla holčička znamením Blíženec, ale Rak. To se jí nakonec nepodařilo a holčičku Nailu, kterou má s marketérem Markem, přivedla na svět už 16. června.

Červen: Tereza Kadeřábková (33) a Pavel Kadeřábek (31)

Své třetí těhotenství tajila Česká Miss 2012 až do poslední chvíle. Po dvou holčičkách Emě (7) a Elvě (3) se jí v červnu narodil synek Jáchym, kterého má bývalá modelka se svým manželem, fotbalistou Pavlem Kadeřábkem.

Červenec: Josef Kůrka (31) a Angie Mangombe (26)

Otcem se letos stal rovněž bývalý Muž roku a účastník reality show Survivor Josef Kůrka. „Čau světe, čau tati, jsem tady,“ oznámil na svém Instagramu. Jeho partnerka, modelka Angie mu 9. července porodila syna Rafaela.

Pohádková Řachanda Denisa Pfauserová po šestinedělí: Porod neproběhl podle plánu!

Video se připravuje ...

Červenec: Karel Zima (51) a Lucie (33)

Rok po svatbě s Lucií Kumbárovou se herec stal potřetí, jeho o 18 let mladší manželka je matkou poprvé. Synovi Eliášovi prý chtějí co nejdřív pořídit sourozence. Herec ze seriálů Tenmný Kraj, Oktopus nebo Slunečná už má s první ženou syna Jonáše (19) a dceru Agátu (22).

Srpen: Dominika Myslivcová (29) a Zdeněk Chytil

Prvorozeného syna přivedla v pražském Podolí na svět i růžová blondýna Dominika Myslivcová. „Derian. Muž mého života,“ pochlubila se. Otcem chlapce je podnikatel Zdeněk Chytil.

Srpen: Natália Germáni (30) a Martin Valihora

Radostným přírůstkem do rodiny se pochlubil pyšný tatínek, bubeník Martin Valihora (47). „25. 8. 2023 k nám nečekaně přinesli čápi nový balíček nekonečné a nezastavitelné lásky. Vesa Valihora,“ prozradil partner slovenské herečky ze seriálu Duch nebo Princezna zakletá v čase neobvyklé jméno dcery.

Srpen: Lucie Hadašová (37) a Jaroslav Bednář (47)

Trojnásobnou maminkou se letos stala Lucie Hadašová, a to i přesto, že další dítě s manželem neplánovali. „Udělali jsme takovou lišáckou dohodu, takže je to Jaroslav Tobias Bednář,“ prozradila pro CNN Prima NEWS.

Září: Monika Leová (32) a Martin Košín (33)

Na začátku září se stala dvojnásobnou maminkou také modelka a moderátorka Monika Leová a porod jí dal pořádně zabrat. Není také divu, její syn Max totiž vážil 4,71 kilogramů! S manželem Martinem přitom modelka vychovává ještě dcerku Miu (2).

Celý článek naleznete v tištěné podobě Deníku Aha! (29.12.2023)

Malou Rózu musel rozdýchávat lékař.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.