Sexy máma Nikol Švantnerová: 4 měsíce po porodu a má břišáky?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sexy máma Nikol Švantnerová: 4 měsíce po porodu a má břišáky?!

Modelka Nikol Švantnerová se chlubí super štíhlou postavou po porodu.
Modelka Nikol Švantnerová se chlubí super štíhlou postavou po porodu.  (Instagram)

Při pohledu na modelku Nikol Švantnerovou (30) se nechce věřit, že teprve před čtyřmi měsíci porodila dcerku Miu. Těhotenské bříško se vrátilo do původní podoby a České miss teď dokonce pod kůží vykukují břišáky! Přesto si modelka na svou postavu stěžuje!

Na první dovolenou po porodu vyrazila do Chorvatska s dcerou a partnerem, majitelem prodejny luxusních vozů Ondřejem Antošem. Volné dny rodinka tráví v soukromé vile jen pár metrů od pláže. „Letos těch plavkových pózovaček moc nebude, mám s sebou jen troje,“ hlásí Nikol. „Všechny, které mám doma, jsou mi malé. A navíc na focení stejně ani není čas,“ svěřila se modelka.

Nikol Švantnerová 3 měsíce po porodu: Obří ňadra a 4 kila nahoře!

Video se připravuje ...

„A v tomhle břiše bylo dítě?“ ptala se nevěřícně jedna z fanynek. „Úplně mi nejde do hlavy, že jste nedávno rodila. Ty břišáky!“ divila se další. Nikol na to měla jednoduchou odpověď. „Celý den se nezastavím. Chodím na procházky, mám často malou v nosítku a do toho kojím. Hlavně jsem celý život sportovala, v těhotenství jsem třeba vůbec necvičila, ale tělo si pamatuje, “ vzkázala fanynkám. Jediné, co se u krásné maminky zvětšilo, je poprsí. A to její přítel Ondřej jistě ocení.

Nikol Švantnerová tři měsíce po porodu: V mini ukázala nohy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.