Hanák málem přišel syna: Zásah policie na poslední chvíli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hanák málem přišel syna: Zásah policie na poslední chvíli!

Tomáš Hanák
Tomáš Hanák (Profimedia.cz)

„Nějaká paní si usmyslela, že náš syn, co máme s mojí zákonnou ženou, je její syn, který jí byl odebrán v porodnici, když ho onehdy porodila,“ zavzpomínal Tomáš Hanák (66).

„Skončilo to tím, že policie hlídala před základní devítiletou školou v Nižboru a ta žena měla zákaz přiblížit se do Nižboru. Stejně tam jela a sápala se tam na švagrovy děti. Já to beru jako legraci, protože nemyslím na nejhorší. Žena jako matka z toho byla samozřejmě hodně vedle. Je to nebezpečný,“ popsal Tomáš Hanák dramatické chvíle na Super.cz.

Tomáš Hanák do starého železa rozhodně nepatří! Jak je na tom po ránu?

Video se připravuje ...

Tomáš Hanák: Dvakrát se stal sexy mužem roku! Jak je na tom dnes?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirka Wengrinova
4. 7. 2023 • 13:21

vy jste ten článek stáhli,ale podle jména herce jsem si ho znova našla, jen jsem zpomněla, že tyto chybičky jsou i v blesku.jinak vám přeju vše dobré, jinak já ani jedno ani druhé čtu natolik sporadicky už dlouho, že mi stačí nadpisy,protože do soukromí kohokoli je mi zcela jedno jak žijí a ono tam i tady dramatický nadpis a ono se to stalo třeba před pomalu 150 roky,vím, že vám jde o co nejvíce čtenářů,ale mělo by to mít hlavu a patu jak se říká. Proto mi už u x článků stačí nadpis, protože z 99% je pak ta napsaná taková konina,že to až hlava už nepobírá. Více skutečných vystudovaných žurnalistů,kteří aspoň mají vzdělání a ví jak má článek vypadat. Já bulvár neodsuzuji,naopak přeji vám jen úspěch a co nejvíce čtenářů.V tištené formě si vás kupují jen staré důchodkyně. To vím z trafik a všude kde se prodává. Mějte se bájo.

Mirka Wengrinova
4. 7. 2023 • 12:50

jen k tomu kdo napsal napis je tam chybička vždy přicházíme o něco takže já celoživotní češtinářka nikoli povoláním jen mi stačil přečíst nadpis a posléze zase stejný nadpis bez písmene o.Napsala jsem to proto, protože to není první chybička v textu, která se vám tam vloudila. To je vše. Kdysi by málem pověsili v tisku než šla do sazárny tak musely být všechny články k tomu určenými pracovníky přečít a běda kdyby tam byla gramatická chyba nebo jakákoli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.