Bývalý alkoholik Hanák radí Bartošové: Honem do odmašťovny a pak zmiz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bývalý alkoholik Hanák radí Bartošové: Honem do odmašťovny a pak zmiz!

Tomáš Hanák ví, že cesta k záchraně Ivety Bartošové je velmi složitá.
Tomáš Hanák ví, že cesta k záchraně Ivety Bartošové je velmi složitá. (Koláž Ahaonline.cz)

O tom, že Iveta Bartošová (47) má pořádné problémy s alkoholem, se už dávno nespekuluje, ale mluví zcela otevřeně. Ostatně, v umělecké branži není sama, kdo tomuto démonu propadl. Herec Tomáš Hanák (56) dokázal vražednou závislost porazit, ale vzpomínky mu samozřejmě zůstaly. Snad právě proto se dokáže vcítit do toho, co právě vyhaslá hvězda Iveta prožívá…

Tomáš Hanák, byť by to do něj asi nikdo neřekl, bedlivě sleduje osud Ivety Bartošové. A není mu z toho zrovna dobře u srdce. Moc dobře si totiž vzpomíná, co prožíval on a jak se závislý na alkoholu propadal stále hlouběji a hlouběji, až na samotné dno. Podobně jako teď Iveta. „Byla to nádherná holka plná života a teď ty konce…,“ řekl serveru Super.cz Hanák, který tuší, co by Ivetě pomohlo.


Prý by ji mohlo zachránit, kdyby se sebrala, vyrovnala finanční závazky, někam se odstěhovala a zkusila se živit normální prací. Zároveň má ale Tomáš obavu, že člověk jako Iveta tohle prostě nedokáže. Ale rozhodně by jí to přál. Oblíbený herec ale zároveň dodal, že tohle lze zvládnout jen s podporou ostatních. V jeho případě na něj začala tlačit rodina a on se nemohl stýkat s dětmi. Jenže tohle na Ivetu zřejmě neplatí. Artura už prakticky ztratila, ale stejně se o nápravu nepokusila.

Tomáš Hanák tedy na dálku Ivetě posílá jasnou radu, která by jí mohla pomoci: Ať se jde léčit a pak svůj život vrátí do reality. Jakékoliv ostatní cesty totiž v případě padlé hvězdy Ivety vedou přímo do pekla.

Přečtěte si
hejhej
6. 7. 2013 • 21:10

avina: pleteš hrušky s jablkama. Co mají společného předvolební boj s léčbou alkoholismu? Prosím o vysvětlení

jity
6. 7. 2013 • 11:45

Ono se marně neříká, že nejhorší jsou ti napravení. Alkoholici a prostitutky, ti potom jsou chytrý jak rádio.

inocenta
6. 7. 2013 • 11:17

asi by jsi raději totalitu in blue. Jinak, Iveta měla zůlstat nejméně rok v Itálii, možná opravdu tam začít i pracovat nějak jinak. Rodina Martucci by ji pomohla, fakticky by i musela kvůli svému jménu.....

eremita
5. 7. 2013 • 23:14

No, to je rada pro potencionálně vyléčeného alkoholika, který žil jaksi anonymně, v jakékoliv profesi nebyl závislý na slávě a pozornosti. Takže Hanák radí - odvyknout, nepít, pracovat mimo...co by vlastně mohla tak asi civilního dělat? Sice už příliš zpívat nemůže, vypadá mizerně, ale bulvár plní spolehlivě, dokonce jí za leccos i platí. Přijít i o tohle, je to její definitivní konec.

bluedream
5. 7. 2013 • 17:07

Sorry za překlep, mu, ne mi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.