Rychtář otočil: Našel jsem Ivetu ožralou s lahví pod polštářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rychtář otočil: Našel jsem Ivetu ožralou s lahví pod polštářem!

Iveta se doma opíjela, Rychtář už jí má dost
Iveta se doma opíjela, Rychtář už jí má dost (koláž Ahaonline.cz)

Josef Rychtář (55) celou dobu tvrdil, že Iveta alkoholu statečně odolává. Jen co od něj ovšem zdrhla, šel s pravdou ven. Bartošové je podle něj nenapravitelná alkoholička.

Když se Iveta odstěhovala za svým bezesporu nejvěrnějším fanouškem Zdeňkem Macurou, Rychtářovi definitivně došla trpělivost. Přestože se zpěvačku snažil celou dobu hájit, teď otevřeně promluvil o její neovladatelné touze po chlastu.

Ivetu údajně nemohl nechat ani chvíli o samotě. Kdykoliv odešel z domu, ona si to namířila k Vietnamcům, kde si vyhlídla láhev s oblíbeným nápojem. „Já jsem pak přišel domů a našel ji ožralou s láhví pod polštářem. Láhev jsem vylil a začalo vše nanovo. Ona mi pak nadávala, že jsem na ni zlý, protože ji nenechám pít,“ popsal Rychtář magazínu Sedmička jejich dramatické soužití.

Románek s Bartošovou stále rychtáře nemalé peníze. „Splatil jsem Ivetiny dluhy, které měla na zdravotním a sociálním a snížil hypotéku z 42 tisíc měsíčně na deset. Nemohl jsem udělat víc. Dokonce jsem jí koupil auto na své jméno na leasing, který jsem si samozřejmě už odvezl, protože ho splácím. Měl jsem v plánu jí ho dát,“ tvrdí odkopnutý nápadník.

Po několika tragických zkušenostech už Rychtář Ivetu definitivně odepsal: „Jde to s ní z kopce a pokud se nevzpamatuje a nepůjde se léčit, nedopadne to s ní dobře.“



Přečtěte si
ivkanatka
5. 7. 2013 • 16:06

Patří do blázince všichni tři !!! Jen paní Darina asi nebude mít od Pepana klid, nastěhuje se zpět k ní do domu a bude chtít, aby se k němu vrátila . Story s Blivet ještě nekončí, máme tu prázdniny a s nimi pokračování nekonečného příběhu o jedné sebestředné, zlé a líné ženské, která propadla alkoholu, která zničí vše okolo sebe a za vinu to dává všem, jen ne sobě. Takový český Dallas !

hejhej
5. 7. 2013 • 15:18

ivoadler: To, že chlastal otec víme jenom od ní,ale ona umí jenom lhát.Byli 3 sourozenci,Iveta z dvojčat a chlastá jenom ona,tekže to nebudou geny, ale neschopnost Ivety řešit problémy, pracovat a postarat se sama o sebe.

megastar
5. 7. 2013 • 11:40

píč---píč---píč---,vyhulená!!!!!!!!!!! <3

ivoadler
5. 7. 2013 • 11:39

Co jsme všichni tušili, to se provalilo. Iveta chlastala, chlastá a bude chlastat. Snad jediné řešení je vzít ji hodně zkrátka u huby, ale to je u nás téměř nemožné. Geny se nezapřou. Táta chlastal, dcera chlastá taky.

borka30
5. 7. 2013 • 10:52

tragikomedie, měli by se jít léčit všichni tři.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.