Příčina kolapsu Bartošové odhalena: »Má v hlavě nález, který se sám rozplyne« tvrdí Macura… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Příčina kolapsu Bartošové odhalena: »Má v hlavě nález, který se sám rozplyne« tvrdí Macura…

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Jindřich Starý / Blesk)

Iveta Bartošová (47), toho času na útěku, nepřestává překvapovat. Nejenže po ní jde kriminálka, ale navíc trpí záhadnou nemocí, která nemá ve světě obdoby.

O Ivetu, která opustila s lahví alkoholu svůj dům v Uhříněvsi, se začala zajímat policie. Její ochránce Zdeněk Macura však tvrdí, že má vše pod kontrolou. „S kriminálkou z Prahy jsem už mluvil, ani mi nedávali ultimáta, dokdy se mám u nich zastavit, jen že by byli rádi, kdybych se u nich někdy objevil. Dal jsem jim k uchu Ivetu, ta jim něco řekla a tím to zhaslo,“ řekl Macura serveru Super.cz

Zpěvačku, která měla být podle Rychtáře unesena, teď převáží z místa na místo. To nasvědčuje tomu, že si s ní vlastně neví rady. Jediné místo, kde by se Bartošová odrazila ode dna, je totiž léčebna, jíž se snaží ze všech sil vyhnout.

Podle Macury se nachází v zahraničí, přestože u sebe nemá jediný doklad totožnosti. Za hranicemi také absolvovala vyšetření, které dopadlo vskutku překvapivě. Lékaři tvrdí, že má Bartošová v hlavě nález, který by se měl do půl roku sám rozplynout. Doufejme, že se nejedná o mozek…



Přečtěte si
leninos
8. 7. 2013 • 21:09

Hurá! Konečně je potvrzeno že v tý hlavě něco má.

msml20
8. 7. 2013 • 08:13

Co napsal-a dajana je velmi logické.Plně se s tím ztotožňuji. Celá "svatá trojice" je pěkně pošahaná.

hrabenkaostrovinova
7. 7. 2013 • 22:33

Sotva se dá věřžit tomu, že policie nebo Rychtář dům prohledali. Iveta nebyla nezvěstá ani 24 hodin.

1ivnz
7. 7. 2013 • 17:20

ano je mě taky divné, jak může Rychta prohledávat cizí dům ????no kde to jsme??

dajana
7. 7. 2013 • 16:29

Rychta asi než odjel,tak jí za to,že se ožrala,nějakou asi vytnul a o něco vzala druhou.Honem volala Macurovi,aby pro ní přijel.Pak s ní šel k doktorovi,kde jí asi zjistili hematom v hlavě,ten se totiž časem vstřebá a hlavičku jí zašili.Rychta se bojí,že půjde do báně a tak jí vehementně hledá,aby jí mohl ve svůj prospěch manipulovat.Jen se divím,že jí policie hledá ,ale to že rychta je v cizím domě,proštrachá Macurův dům,včetně počítače a vše je OK???!!!!To zůstává rozum stát!!!!Ten hulvát, je snad agentem CIA.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.