Drsný ortel Dejdara! Zachrání rodinu dcera Sára? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsný ortel Dejdara! Zachrání rodinu dcera Sára?

: Martin Dejdar
: Martin Dejdar (Blesk:Renata Matějková)

Herec a dabér Martin Dejdar (59) patří mezi nejúspěšnější české umělce. Život bez herectví si nedokáže představit a své profesi obětoval spoustu času a úsilí. Proto mu dělá problém překousnout, že dnes dostávají mladí lidé role v podstatě zadarmo. Naštěstí jeho dcera Sára (19) je jiná a herec do ní vkládá veškeré své naděje.

Dejdar se drsně obul do novodobých rychlokvašek, které se proslavily skrz reality show a následně dostávají nabídky na herecké role jen proto, že mají statisíce sledujících na sociálních sítích. „Hlavní, co jim chybí, je růst. Samozřejmě dnešní svět sociálních sítí a médií umožňuje, aby byl slavný v uvozovkách kdokoliv, lidi chtějí a vždy chtěli být slavní, protože sláva a popularita je obrovské lákadlo,“ pronesl Martin pro eXtra.cz. „Já si myslím, že není úplně dobře, když jediným motivem něco takového dělat, jsou peníze, z čehož vás u divadla nikdo nemůže podezřívat. Člověk podle mě musí projít nějakým vývojem, aby získal zkušenosti, praxi a nadhled,“ doplnil dabér slavného Barta ze seriálu The Simpsons.

Martin Dejdar se svou atraktivní manželkou: Šaty jí šiju já, tvrdí

Video se připravuje ...

Dejdara zkrátka tento nový trend rozčiluje. Kdyby však své pocity chtěl probrat detailněji v přítomnosti odborníka, má se na koho obrátit. A navíc ho to nebude stát ani korunu! Jeho dcera Sára totiž studuje psychologii. „Když viděla naši rodinu, tak si řekla, že to asi všichni budeme potřebovat, tak abychom to nemuseli platit," řekl pro zasmání herec, který je na svou dceru náležitě pyšný.

Martin Dejdar o Josefu Abrhámovi (†82): Jeho manželství bylo poselstvím dalším generacím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5556395
29. 3. 2024 • 20:08

Holka se teda nepovedla, možná mu jí udělal Lábus.

ELLA Průšová
28. 3. 2024 • 23:10

Hele, ty chytrolíne, nadávej doma své mámě! Jasný!

Jaroslav Vašíček
27. 3. 2024 • 00:47

Ello,Sára,že je nehezká? Pak máš oči z kašparovy krávy.Inu ženská závist pořád existuje.My chlapi to vnímáme trochu jinak.

ELLA Průšová
26. 3. 2024 • 20:40

No jistě, Sára je jiná, je nehezká! A to hodně! On byl vždycky nepřející závistivec a klidně by podvedl a ještě vydělával na druhých hercích! To je svoloč!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.