Dejdar odtajnil příjmy za 33 let! Pravda o zámku v Monaku a tryskáči | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dejdar odtajnil příjmy za 33 let! Pravda o zámku v Monaku a tryskáči

Martin Dejdar zámek v Monaku bohužel nemá
Martin Dejdar zámek v Monaku bohužel nemá (Blesk:Renata Matějková)

„Funguje to dokonale, když tak promluvím, okamžitě se lidi chytnou. Ať jsou to starý, mladý, nebo děti," libuje si Martin Dejdar ohledně dabování Barta Simpsona. Honorář za dlouholeté propůjčení hlasu animované postavě ze seriálu Simpsonovi vás ovšem dostane do kolen!

„Nejlepší je, že když jsem pobýval v Americe a s někým se bavil, když se mě ti Amíci zeptali, co dělám, a já jim řekl, že třiatřicet let mluvím Barta Simpsona, najednou se jim úplně změnil obličej. Měli pocit, že se baví s miliardářem, který žije v Monaku, má svůj zámek, lítá si tryskáčem, " svěřil se Martin Dejdar v podcastu Hype-Cast.

Martin Dejdar se svou atraktivní manželkou: Šaty jí šiju já, tvrdí

Video se připravuje ...

„Protože američtí dabéři berou půl milionu dolarů za díl. Já mám patnáct set korun, nějakých 65 dolarů. Kdyby mi dali aspoň tisícinu, ale ne! Když americký herec namluví dvacet dílů, má deset milionů dolarů a dalšího roku nemusí nic dělat. Já mám za to samé třicet tisíc korun," postěžoval si na dvojí metr v placení honorářů devětapadesátieltý herec.

Martin Dejdar skoro nemůže chodit: Zánět Achillovky samoléčbou zatím jen zhoršil!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.