Marek Taclík v dluhové pasti: Musel se nechat zaměstnat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Marek Taclík v dluhové pasti: Musel se nechat zaměstnat

Problémy Marka Taclíka nekončí: V insolvenci dluží 70 000 Kč! A neplatí, jak má
Problémy Marka Taclíka nekončí: V insolvenci dluží 70 000 Kč! A neplatí, jak má (Foto: J. Tůma, D. Malík, herminapress.cz)

Aktuálně září v minisérii České televize Docent, jejíž druhý díl běžel včera na obrazovkách. Také část honoráře za tohle natáčení musel Marek Taclík (49) poslat na splátky dluhů, které už skoro pět let umořuje v rámci insolvence.

V rejstříku se mezi tím objevila informace, že se dokonce kvůli 4,5milionovému dluhu nechal v poslední době zaměstnat. Konkrétně v umělecké agentuře Zedna. Ta za Taclíka pravidelně každý půlrok odevzdává soudu a také insolvenčnímu správci přehled příjmů.

Marek Taclík s úchylným knírkem: Jsem do něj zamilovaný!

Video se připravuje ...

Ukázalo se ale, že agentura herci např. jeden měsíc nezaplatila nic, druhý zase jen 6000 korun. Na splátky v rámci insolvence mu tak loni některé měsíce šlo pouze 1478 Kč, a to je sakra málo na to, aby byli dostatečně uspokojeni všichni věřitelé. Dle rozhodnutí soudu má totiž Taclíkova měsíční splátka dělat minimálně 24 000 Kč!

Každopádně herec loni do insolvence vkládal i mimořádné příjmy, pravděpodobně z různých natáčení. Šlo např. o sumu 70 000 Kč, jak vyplývá z rejstříku. Správce pak částku spravedlivě přerozdělil mezi věřitele. Marek už má v tuto chvíli za sebou více než 4,5 roku v insolvenci a v roce pátém bude moci soud, v případě splnění podmínek, rozhodnout o jejím ukončení.

Herec Marek Taclík přiznal svou slabost: Jsem pořád neukázněné dítě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.