Silvestr v televizi? Únos Borhyové, Pocta Gottovi, kung-fu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Silvestr v televizi? Únos Borhyové, Pocta Gottovi, kung-fu

Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka
Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka (Foto ČT TV, PRIMA, ara)

Televizní stanice se po vánočních svátcích nachystaly na další nelítostný boj o diváky, který vypukne na Silvestra, 31. prosince. A podle zjištění deníku Aha! to zkusí s mnoha trumfy. Česká televize vyrukovala s Karlem Gottem (†80), Nova se ztracenou Lucií Borhyovou (40)! A Prima? Tam Marek Taclík (49) povypráví o své minulosti za mřížemi...

PRIMA

Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka, Čas: 21:10

Oblíbený herec Marek Taclík (49) v silvestrovském speciálu prozradí, že během života skončil celkem třikrát v cele předběžného zadržení. Poprvé v Českém Krumlově, kde se seznámil s maminkou svých dětí. „Takhle jsem vlezl do prvního patra, bylo otevřené okno, zařval jsem: prcat! Ale u stolu sedělo šest policistů,“ práskl na sebe Taclík.

7 pádů s Písničkou: Harapes o rozvodu se Zagorovou

Video se připravuje ...

„Než jsem slezl dolů, byli rychlejší. Koukali na nějaký asi americký film, protože mě bouchli na auto, zatkli mě jak v americkém filmu za to, že jsem vlezl do prvního patra. Zavřeli mě do cely předběžné - ho zadržení, i mého kamaráda, kterého nemůžu jmenovat, je to učitel,“ pokračoval ve vyprávění. Další pobyt v cele zažil v Ústí nad Labem, kde jezdí trolejbusy.

„Dneska mi to přijde úplně debilní, ale tenkrát jsme přebíhali přes silnici a stahovali jsme troleje těm autobusům. Řidiči nadávali, že to musí nasazovat. Jednou jsem stáhl troleje, zakopl jsem o chodník, ten řidič mě doběhl, zmlátil mě a pak mě zavřeli,“ překvapil Taclík.

Potřetí seděl v Moskvě, kde byl pracovně s Dejvickým divadlem. „Na závěr toho pobytu nás s Petrem Zelenkou zatkli na Rudém náměstí zcela nepochopitelně za to, že pijeme alkohol. V Rusku!,“ zaznělo dál během natáčení pořadu.

NOVA

Tvoje tvář má známý hlas – Velký silvestrovský pořad, Čas: 20:40

Diváci uvidí výběr těch nejlepších, zábavných a velkolepých vystoupení show Tvoje tvář má známý hlas, ale budou zapojeni i do řešení Velkého silvestrovského případu – zmizení novácké moderátorky Lucie Borhyové (44). Jako jeho vyšetřovatelé a zároveň průvodci byli do služby povoláni Ondřej Sokol (51) a Aleš Háma (49). Během večera vystřídají spoustu převleků, vtrhnou do Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, a dokonce si zahrají ve výpravném kung-fu filmu.

Zmizí ze studia Borhyová se ztratí přímo ze studia Televizních novin. Pokud se ji do půlnoci nepodaří najít, dostanou policisté od svého cholerického nadřízeného, majora Kořena v podání Martina Fingera (51), padáka.

ČESKÁ TELEVIZE

Pocta Karlu Gottovi, Čas: 22:05

Dvě hodiny před půlnocí odvysílá veřejnoprávní televize záznam vzpomínkového koncertu na Karla Gotta (†80), který v létě dvakrát proběhl v pražské O2 areně. Na pódiu zazpívala jeho písně plejáda osobností, bohužel už tehdy bez nemocné Hany Zagorové (†75). Podle odhadů bude právě tento pořad patřit mezi nejsledovanější pořady večera.

Marek Ztracený na poctě pro Gotta: Nemám trému, ale respekt

Video se připravuje ...

Silvestrovská Všechnopárty, Čas: 21:10

„Pozval jsem si Zuzanu Bubílkovou, Pokáče a Václava Koptu,“ prozradil o svých hostech moderátor Karel Šíp (77). Pořad stihli předtočit už v předvánočním čase v pražském Semaforu. Silvestrovská Všechnopárty má každý rok také velmi dobrá čísla sledovanosti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.