Influencerka Čechovál: Svůj boj vyhrála a konečně je šťastná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Influencerka Shopaholic Nicol: Svůj boj vyhrála a konečně je šťastná!

Neuvěřitelná proměna Nikoly Čechové!
Neuvěřitelná proměna Nikoly Čechové! (Instagram)

Ač se může zdát, že slavné tváře mají na růžích ustláno, ne vždy tomu tak skutečně je. Své o tom ví i moderátorka Snídaně s Novou a influencerka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol (31), která dlouhou dobu bojovala se svým sebevědomím.

Je mladá, úspěšná a pro ženy různého věku i inspirací. Zní to jako dokonalý život, jenomže ne vždy ho tak člověk vnímá. Nikola Čechová se ve svém těle již necítila dobře a rozhodla se to změnit. Člověk musí být přeci v první řadě spokojený sám se sebou, a až poté si může vyslechnout názor ostatních.

Moderátorka Snídaně s Novou shodila během minulého roku 5 kilogramů, což se může jevit jako nepatrná změna, ale u ne příliš vysoké Nikol se jedná o viditelný posun. Pro završení svého dobrého pocitu se rozhodla zveřejnit fotografii „před a po“, ačkoli fázi „před“ již chtěla nadobro hodit za hlavu. „Samozřejmě není příjemné sdílet fotku, kde se sebou nejste spokojení, ale je to podle mě ta největší motivace,“ cituje Čechovou Blesk.

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet

Video se připravuje ...

Nikola Čechová patří mezi ty influencery, kteří čas od času zveřejní i takové fotografie, během jejichž vzniku se necítili nejlépe či se sebou nebyli spokojeni. Influencerka v minulosti bojovala i s viditelným akné a tím, že se rozhodla takové snímky zveřejnit, pomohla i svým fanouškům, kteří třeba také bojují se svými osobními nejistotami.

Momentálně se ale Shopaholic Nicol snaží myslet pozitivně a tuto energii přenášet i na své sledující – jak jinak než fotkou s filozofickým popiskem. „Já si tady odložím fotku, kde jsem spokojená sama se sebou. Jasně, nemám to tak 24/7, ale já se opravdu po delší době cítím dobře ve svém těle. Mám pocit, že jsem našla balanc mezi láskou k jídlu, sportem a sama sebou. Ale nebojte se, i já mám dny, kdy jdu kolem zrcadla a říkám si, bože, proč mám tak nafouklý břicho dneska nebo od kdy mám ďolík tady. Ale to je za mě naprosto normální,“ ujistila podle webu eXtra.cz sebe i ostatní Nikola Čechová.

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.