Perkausová v maléru: Statisíce v trapu a nemůže domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Perkausová v maléru: Statisíce v trapu a nemůže domů!

Eva Perkausová
Eva Perkausová (Jan Tůma)

Stalo se to, před čím mnozí varují! Eva Parkausová (26) a její partner uvízli na dovolené kvůli pozitivnímu testu na covid. Moderátorka si tak nechtěně pobyt na Maledivách prodlouží a sáhne hluboko do kapsy!

„Zůstali jsme nedobrovolně v zahraničí. V úterý jsme měli odcestovat zpět do Prahy, ale dozvěděli jsme se, že jeden z našich výsledků je pozitivní na koronavirus,“  svěřila se podle expres.cz Perkausová. Té risk s dovolenou nevyšel, a tak bude pořádně platit!

Místo toho, aby byla v klidu doma, jako běžní občané Česka, se vydala na Maledivy i v této nepříznivé situaci a přišel nepříjemný problém – covid. Karanténa v tak drahé destinaci, jako jsou právě Maledivy, se stokrát nevyplatí. Eva s tím však už nic neudělá.

Perkausová si utahuje ze Šebrleho: Připomněla mu jeho ovíněný exces!

Video se připravuje ...

Karanténa volá

 „…Ještě víc nás zaskočilo, že nemáme možnost nechat si udělat znovu test. Tady jsou tak striktní nařízení, že nám během čtrnácti dnů test zkrátka neudělají. A to jsme se snažili přes cestovku i přes ambasádu,“ dodala krásná blondýna. Vzhledem k tomu, že Česko nemá v této úžasné destinaci zastupitelský úřad, jsou komplikace predikovány. Ona a její přítel budou muset zaplatit za jejich nedobrovolně prodloužený pobyt určitě pořádnou sumu peněz a Eva zároveň přijde i o peníze za moderování. Jak se říká, dovolená za všechny prachy!

Perkausová kvůli covidu uvízla na Maledivách

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kykys
21. 2. 2021 • 08:59

Článek moc důležitý, nemají v téhle době nikam cestovat, pak se chlubí fotkami, pak si ztěžují, že tam musí zůstat. Ať hlásí zprávy na Maledivach. Taktéž jedna ze zlatokopek, bez makeupu normál tuctovka😄..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.