Tohle Perkausová a Puhajková nečekaly: TRAPAS v televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle Perkausová a Puhajková nečekaly: TRAPAS v televizi!

Nejdříve divákům převedla šaty Eva v Hlavních zprávách na Primě.  O pár minut později se v nich představila Inna na Nově.
Nejdříve divákům převedla šaty Eva v Hlavních zprávách na Primě. O pár minut později se v nich představila Inna na Nově. (Foto FTV Prima, TV Nova)

Nejenže oblékly totožné růžové šaty, ale dokonce i ve stejný čas! Ten kdo si přepnul v pondělí večer z TV Prima na TV Novu mohl být zmatený. Viděl moderátoku Evu Perkausovou (26) a pak sporťačku Innu Puhajkovou (34) v tom samém oblečení!

Jen s tím rozdílem, že blondýnka v šatech předávala informace o dění u nás a ve světě a brunetka o sportu.

Překvapení

Samotné aktérky o tom vůbec nevěděly, ale celá situace je pobavila. „Mně to samotnou taky překvapilo. Byla by náhoda, kdyby moderátorky měly stejné šaty, ale ve stejný den to nikdo nevymyslí,“ řekla Aha! Perkausová. „Alespoň pánové měli podívanou, jednou blondýnku v růžových šatech a podruhé brunetku v těch samých,“ dodala se smíchem. Sporťačka Inna šaty vlastní už delší dobu. „Že je má i Eva jsem věděla, jelikož jsem ji v nich někdy minulý měsíc zahledla, ale že je měla zrovna včera, jsem netušila. Stane se,“ prozradila Aha! se Puhajková.

Budou si volat?

Stylistky obou televizí se asi ten den zrovna rozhodly, že růžovou trošku prozáří vysílání a moderátorkám vybraly upnuté šaty s volány na rukávech. Možná si odteď začnou volat, aby se podobné kuriózní situace nestávaly každý den. Které to více slušelo, můžete porovnat na fotografiích.

Respirátory z Blesku! Nasadila si ho i Eva Perkausová!

Video se připravuje ...

Obě bojovaly s covidem

Obě moderátorky také mají za sebou koronavirus. Inna jím onemocněla týden před Evou. Naštěstí ani jedna neměla vážné příznaky a po vyléčení se mohly obě opět vrátit na televizní obrazovky.

Inna Puhajková na Plese jak Brno: Měla jsem smolný den! Co se dělo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 11. 2020 • 01:02

Neztrácím skoro vůbec čas sledováním TV , tedy ani zpráv, protože co chci si přečtu atd. Sezení u TV by mě zabilo. Neumím to. Ty šaty jsou hezký, ale jen k pasu.Od pasu dolů , ne každá vypadá dobře v tom kokonu. Že měly stejný šaty je ale fakt trapas!
Mně ale vadí něco jiného :
jestliže mají být zprávy seriózní , tak tam nesmí strkat holky co vystavují zadky a prsa, jak blbý!
A to jedna i ta druhá, jak jsem teď koukla na fotky dělají.
Mně to přijde trapný, zejména ta odbarvená Perkausová je holka , jak od tyče a minulost děsná.S tímhle výběrem se já nikdy nesmířím.Všechno má mít svou normu.To je stejný, jako když se připitomělá Žilková stane ze dne na den paní ministrovou a pak dokonce madam od ambasadora. Děsný !!! Zeman vůbec neměl jmenovat Stropnického, když věděl, že Žilkovou mezi lidi v zít nemůže. Tyhle laťky tady staví zběsilá představa Čechů o demokracii.
Klidně do mě!

mdada49
25. 11. 2020 • 16:52

Kopanec udělal i redaktor tohoto článku....ano, já sleduji a přepínám zpravy. A jako první mělá tyto šaty Puhajková a to již při odpoledních zprávách na Nove v 17 hod. Říkala jsem si ještě jak jí sluší a že je to hezká barvička, no a ejhle na Primě za tři hodiny s tím vylezla Perkausová. Také jí slušely....kupodivu opravdu hezké šaty, protože který umělec na Primě je zodpovědný za jejich garderóby...to je hrůza, co na ty holky navěsí za příšerné kreace.

konvalinka34
25. 11. 2020 • 08:48

Pochybuji, že mnoho diváků přepíná ze zpráv na zprávy.....zvlášté nyní, kdy to nejsou zprávy, ale covid

aveneta
25. 11. 2020 • 08:20

Pokud jde jen o stejné šaty moderátorek, tak je to banální záležitost. Lidé vnímají ony moderátorky dle jiného způsobu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.