Smrad a špína v Prostřeno! Hostům bude na zvracení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smrad a špína v Prostřeno! Hostům bude na zvracení

Hosté budou po příchodu do Danova domu v naprostém šoku!
Hosté budou po příchodu do Danova domu v naprostém šoku! (FTV Prima)

Prostřeno bude i tentokrát v Ústeckém kraji, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy v mírné převaze – tři ku dvěma mužům. A v úterý u Daniela to bude jen pro otrlé! Proč?

Úterní večer bude patřit Danielovi. Ten pracuje jako obsluha galvanické lázně. Jeho největším koníčkem je jeho motorka a motokros. A to se mu také stala osudným – do Prostřeno! nastoupí se zavázanou rukou a zlomenou kostí po pádu z motorky. Jak zvládne uvařit? Na pomocné práce, které se svou indisponovanou končetinou nezvládne, si zavolá do kuchyně pomocnici. S čím vším mu kamarádka pomůže? A bude to stačit na úspěšný večer?

Krajské volby 2020 v Ústeckém kraji >>>

Více než jídlo se budou řešit rodinné poměry. Daniel totiž nemá jen zlomenou ruku, ale také srdce. Hostům se svěří se svými osobními problémy a složitou situací – musí žít v bytě, kam si jeho bývalá partnerka vodí nového. A navíc v domě, kde to na chodbě vypadá jako na veřejných WC v zemích třetího světa! Co na rodinné drama řeknou ostatní? Dan je toho plný. Budou hosté odcházet s plnými bříšky? Daniel jim nachystá guglu, hovězí vývar, pečenou panenku a tvarohovou bábovku. Jak dopadne souboj bábovek?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.