Prostřeno u bulimičky? Vaření z jedné brambory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prostřeno u bulimičky? Vaření z jedné brambory!

Kdo nakonec v kulinářské show Prostřeno vyhraje?
Kdo nakonec v kulinářské show Prostřeno vyhraje? (FTV Prima)

Dnes bude vařit vyučený mechanik Petr. Před lety v pořadu již účinkoval. Když zjistil, že je možné přihlásit se znovu, neváhal a zkusil štěstí. Poprvé nevyhrál, pak se účinkující stala také jeho žena – před pěti lety. Vyjde mu sázka na levné vaření?

Jenomže Petr o své účasti mlčí, dalo by se říct – takticky mlčí. Napoprvé mu to nevyšlo, napodruhé by rád zvítězil. Napoprvé bylo jeho menu prý příliš levné. Poučí se? Petr sází na lokše, pórkovou polévku, hovězí na víně a taštičky s jablky. Jak se mu menu povede? Ani tentokrát se nevyhne kritice. Kritizovat se bude velikost porcí, budou to takové mini porcičky. Je Petr opravdu takový šetřílek, nebo se mu jen nechtělo zpracovávat větší množství surovin?

„Já jsem myslela, že jsem na návštěvě u nějaké bulimičky. A ne u chlapa! Já byla v šoku, když jsem to slyšela, že to dělal z jedný brambory," okomentovala se smíchem Petrův předkrm v podobě pidi lokše soupeřka Vlasta Salabová, která vystudovala střední hotelovou školu.

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.