Šok v Prostřeno: Živoří v přívěsu, soupeřky pohostí na zámku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šok v Prostřeno: Živoří v přívěsu, soupeřky pohostí na zámku!

Radek připraví svým soupeřkám velké překvápko!
Radek připraví svým soupeřkám velké překvápko! (FTV Prima)

Prostřeno bude i tentokrát v Plzeňském kraji, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy v převaze – čtyři ku jedinému muži. Druhý večer pak bude patřit jedinému muži plzeňské skupiny, Radkovi. A ten přivítá své hosty na zámku. Jak je to možné, když žije v karavanu?

Náš druhý hostitel pracuje jako operátor výroby v Polsku. Protože doma moc není a je pořád v práci, žije zatím v karavanu na zahradě a čeká, až pro něj obec připraví byt. Mezi jeho oblíbená jídla patří špenát a bramborový knedlík. Radek ovšem své soupeřky do karavanu nevezme, ten ukáže jen na fotce. Nedostal povolení od majitele.

Radek si ale svůj večer promyslel do posledního detailu. Dámy pozve na místní zámek, který mu podle všeho zajistil vstřícný starosta obce. Budou se tam cítit jako princezny? „Zámecký“ pán Radek si sice troufne na guláš, ale knedlíky mu zlomí vaz. Je tohle snad prokletý knedlíkový týden? A jak večer „zámeckého“ pána dopadne?

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...

Krajské volby 2020 v Plzeňském kraji >>>



Přečtěte si
blamal
25. 4. 2020 • 14:44

Ten zamek je soukromy, majitele ho opravuji ze sveho, byl uplne zniceny komousema; takze si priste zjistete alespon zakladni info, nez budete blejt blbosti o vstricnem starostovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.