Zadlužená zoufalka v Prostřeno! Úkol týdne z dovážky, chlupem zdobený | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zadlužená zoufalka v Prostřeno! Úkol týdne z dovážky, chlupem zdobený

Lucčin večer bude jedna velká katastrofa!
Lucčin večer bude jedna velká katastrofa! (FTV PRIMA)

Nezaměstnaná Lucie potřebuje výhru jako sůl, dluží totiž za nájem. Za vítězstvím si proto půjde tvrdě, už v pondělí ohodnotí soupeřku tříbodovým hodnocením. Vařit navíc přílíš neumí a úkol týdne si objedná po telefonu! 

„Strašný! Odporný prostě. Ty brambory studený, hnusný jak bláto. A ten kuřecí řízek v těstíčku samá mouka," okomentuje Lucčin hlavní chod soupeřka Stanislava a hned se hostitelky optá, proč se vůbec přihlásila. 

Video se připravuje ...

„Ty peníze by se mi hodily. Dlužím nájemné, tak abych to doplatila. Nulu bych si dala, zvorala jsem to na plné čáře," ohodnotí se následně sama Lucie, přičemž korunu svému debaklu nasadí objednanou pizzou. „Potom, co jsem našla v té pizze vlas, jsem měla co dělat, abych ji udržela v sobě," přisadí si věčná reptalka Věra. 

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Přečtěte si
zdengregr
30. 9. 2020 • 18:53

Vaření se jí nepovedlo, ale sympatická a přitažlivá byla dost. Chybí jí chlap, co jí zaplatí všechno, co potřebuje ona a její děti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.