Šéfkuchař Sapík po Prostřeno: Děsivá nehoda a útok psa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šéfkuchař Sapík po Prostřeno: Děsivá nehoda a útok psa

Jaroslav Sapík.
Jaroslav Sapík. (Petr Novotný)

Diváky zaskočilo, když se objevil na obrazovce s hůlkou. Jaroslav Sapík (68) musel mít v pořadu Prostřeno! vedle vařečky tento netradiční doplněk. „Loni jsem při bouračce vykopl kolenem palubní desku. Bolí to jak čert,“ prozradil deníku Aha! šéfkuchař.

Bez hole se kvůli bolavé noze už víc než rok neobejde. Někteří diváci pak psali, proč nejde na operaci, když má takové problémy. Mysleli, že milovník české a rakousko-uherské kuchyně má artrózu a strach ze zákroku, takže raději trpí. Přitom je to úplně jinak!

Rána jako z děla

Přímo v Klokočné, kde má Sapík svou restauraci, vlastně téměř před domem, kde bydlí, ho smetlo auto, které se dostalo do protisměru. „Byla to rána jako z děla! Já jsem tím kolenem vyhodil do vzduchu palubní desku. Zvenčí bylo auto taky zničené,“ popsal loňský zážitek Jarda.

Netypické Prostřeno!: Takhle se vítají esa mezi kuchaři!

Video se připravuje ...

Není mu pomoci

Naboural ho cizinec, v autě měl děti, byl z toho celý roztřesený. Omlouval se, byl zoufalý. Tak ho dobrák Sapík ještě pozval na večeři. Koleno si ale pohmoždil tak, že mu lékaři nemohou pomoci. Bez hole se nehne.

Za dobrotu na žebrotu

Není to jediná loňská nešťastná příhoda známého kuchaře. Když jel ještě před bouračkou okolo jedenácté večer přes blízké Strančice domů, ležela na silnici nějaká žena. „Všichni asi mysleli, že je opilá, tak ji objížděli. Bál jsem se, že ji může někdo v té tmě přejet, tak jsem se šel podívat, co jí vlastně je. Jenže ona měla s sebou psa a když jsem se k ní přiblížil, zakousl se mi do břicha v oblasti jater,“ popsal Aha! Sapík. Jelikož bere léky na ředění krve, situace se značně zdramatizovala. Paní nebyla pod vlivem, dostala záchvat. Přijela pro ni sanitka a Jarda odjel po své ose taky do nemocnice.

Hvězdné Prostřeno!: Bůček a meloun? Kdo by za tuhle kombinace dokázal rozbít někomu hubu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
19. 11. 2020 • 12:54

Kritizujete Sapíka kvůli nadváze, což je bohužel pravda, ale to koleno má bolavé po autonehodě. Samozřejmě, že by se mu ulevilo shodit nějaká kila.

aveneta
10. 9. 2020 • 11:35

Sapík...odhaduji 150kg a on bude radit jak se stra­vovat­...ko­mické.
nemám nic proti té české kuchyni, jednou za čas ochutnám např. svíčkovou, ale stačí 2 knedle k tomu či ono knedlo, zelo, vepř. s temi 2 knedlíky. Jídlo není smysl života, ale jakési "pohonné hmoty" pro fungování

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.