Pohroma v Prostřeno! Odešla mi trouba, takže jsem neuvařila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pohroma v Prostřeno! Odešla mi trouba, tak jsem neuvařila

Veronice se bude lepit smůla na paty!
Veronice se bude lepit smůla na paty! (FTV Prima)

Prostřeno bude příští týden z Jihomoravského kraje, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy v mírné převaze – tři ku dvěma mužům. Ve čtvrtek předvede, co u plotny dovede, fitness trenérka Veronika. Jídlu rozumí. Ví přesně, jak a co jíst, aby měla svaly, když je potřebuje. Veronika si dělá velké plány, musí ale řešit nenadálé situace. Tak například – trouba nepeče.

A to je docela problém. Jak Veronika může upéct výpečky bez trouby? Dobře nedopadnou ani domácí rohlíčky. Co se to děje? Je to spiknutí techniky? Je fakt, že Veronice jako by se smůla lepila na paty. Každopádně večer se ponese ve znamení stresu. Veronika nebude stíhat a bude vymýšlet náhradní řešení, jak hosty zasytit.

VIDEO 1

Video se připravuje ...

„Uvažuji o tom, že jim objednám jídlo a omluvím se prostě. Nevím, já nevím, co má dělat," zoufale to okomentuje hostitelka a soupeře přivítá se slzou v oku: „Odešla mi trouba, takže jsem neuvařila. Pokusím se zachránit alespoň předkrm, polívku. A když budete chtít, něco vám objednám ..." A reakce hostů? „Vymlouvala se na sporák, tohle jsem nečekal. A měl jsem sto chutí se otočit a jít pryč," bez soucitu vyřkne ortel Pepa. No, to je zase partička! Uspokojí soutěžící pizza, nebo to bude jen přilití do ohně?

VIDEO 2

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
22. 11. 2020 • 07:49

Fejkový pořad pro nepracující zoufalce,úchyly a zbohatlíky,co se chtějí zviditelnit.Mezi tím hrstka normálních lidí,co věří,že je to poctivý pořad o vaření.Jen fraška,bohužel. tento týden to tam divnými existencemi jen vřelo-magor Shrek,zadlužený mafián,ezoterik-tatér a hmyzožravec..Mno děs,radši si udělám topinky než do takového pořadu lézt

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.