PROSTŘENO: To je něco hnusnýho, ty v*le, co nám to dal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

PROSTŘENO: To je něco hnusnýho, ty v*le, co nám to dal

Máša raději vyplivne jídlo do kapesníku!
Máša raději vyplivne jídlo do kapesníku! (FTV Prima)

Jediný muž, který příští týden zahájí, a čtyři ženy se sejdou kolem stolu na Vysočině. Úkolem týdne bude surovina, která k tomuto malebnému kraji tradičně patří. Ano, jsou to brambory. Zvlášť vypečená bude jeho zábava, kdy donutí soupeřky zavřít oči a dle chuti hádat název do úst vložených pochutin.

Jediný muž se jmenuje Karel a k plotně se postaví jako první, hned v pondělí. Karla živí programování robotů a ve volném čase se rád věnuje rodině. V minulosti za prací hodně cestoval a ochutnal spoustu specialit. Nechal se na svých cestách inspirovat i při sestavování menu?

Omáčku připraví z pečených paprik, dále nachystá vejce Benedikt, bramborovou krémovou polévku či tvarohový dezert. Uspěje se svým menu u čtyř soupeřek? A jak se bude tvářit, až zjistí, že je jediným mužem u stolu? Karel nemá rád přetvářku a během svého večera se bude snažit být zábavným a hlavně spontánním hostitelem. Dokáže tak zapůsobit na své soupeřky?

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.