Boj šéfkuchařů v Prostřeno vyhrál Pohlreich: 60 tisíc dal hokejistovi Voráčkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Boj šéfkuchařů v Prostřeno vyhrál Pohlreich: 60 tisíc dal hokejistovi Voráčkovi!

Zdeněk Pohlreich a ostatní kuchaři nešetřili vtipnými hláškami.
Zdeněk Pohlreich a ostatní kuchaři nešetřili vtipnými hláškami. (FTV Prima)

Šéf všech šéfů! Zdeněk Pohlreich (63) tento týden v pořadu Prostřeno! dokázal divákům i svým kolegům šéfkuchařům, kdo sedí na pomyslném trůnu české gastronomie. Jako jediný získal 40 bodů a výhru 60 tisíc korun!

Většina amatérských kuchtíků, kteří se hlásí do této soutěže, přiznává, že to je jejich hlavní cíl. Pohlreich ale hned na začátku řekl, co by s penězi udělal. „Kdo by nechtěl vyhrát, ale já se rozhodl případnou výhru věnovat nadaci hokejisty Jakuba Voráčka,“ prozradil v televizním medailonku.

Hvězdné Prostřeno!: Bůček a meloun? Kdo by za tuhle kombinace dokázal rozbít někomu hubu?

Video se připravuje ...

Nadace Jakuba Voráčka (31) podporuje pacienty s roztroušenou sklerózou. Založil ji společně se svou sestrou Petrou Klausovou (44), které byla tato nemoc také diagnostikována. Působí od roku 2015, hokejista financuje její provoz a kromě toho nadaci věnuje za každý bod v kanadském bodování NHL 1000 dolarů. Pohlreich převálcoval i Jaroslava Sapíka (68), který vařil pro anglickou královnu, papeže či amerického prezidenta. Konkurenci neměl ani u sedminásobného mistra republiky a světového šampiona v otevírání ústřic Václava Friče (46), vietnamského kuchaře Khan Ta (34) či mistra italské kuchyně a bývalého pornoherce Gianfranca Coizza (47). Tomu nepomohlo ani to, že v minulosti natočil jako Denis Marti více než 400 lechtivých filmů pro dospělé.

Prudič Zdeněk Pohlreich v Prostřenu: Jak rozhodit hostitele?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
7. 9. 2020 • 11:48

Nelze upřít Polrechovi umění ve vaření a mnoho zkušenností, ale lidi spíše pobuřuje jeho hulvátní chování, ostrá vulgární slova

-bello-
6. 9. 2020 • 14:57

Neznám ten pořad, nekoukám.Viděla jsem Pohlreicha jen 1x a stačilo!
Chodíme občas ( spíš často ) na večeře a mj. i do Imperiálu a Next Door. To říkám proto, že po nějaké době to jídlo člověku / aspoň mně jo/ přijde všude podobný, Pohlreich nePohlreich. Jde ale i o atmosféru a tu mám ráda jinde.U Pohlreicha je to fakt jen, jako v jídelně.
Pohlreich je pro mě něco, jako vyhrabaná séélebrita madam Štiková

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.