Kolaps v Prostřeno: Omdlím, psychicky mě to deptá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kolaps v Prostřeno: Omdlím, psychicky mě to deptá

Vlado se totálně sesype!
Vlado se totálně sesype! (FTV Prima)

Prostřeno! bude velikonoční a kde jinde umí přivítat příchod jara a rozumějí si s tradicemi a pomlázkou lépe než v Jihomoravském kraji? U stolu v Brně a na jižní Moravě se ve velikonočním speciálu sejdou tři ženy a dva muži. S Velikonocemi souvisí i úkol týdne – beránek.

Úterní hostitel, abstinent Vlado do sebe opět, stejně jako v pondělí, nalije trochu alkoholu a pak se vrhne na vaření. Aby si hosty předešel, nabídne jim něco z Myjavského velikonočního stolu. Ten se hostům líbí. Méně už Síň slávy, díky které hosté zjistí, že se Vlado na Slovensku účastnil jiného pořadu o vaření.

A mají mu to za zlé. Stejně jako to, že nejí, když má svůj den. Jak to dopadne s polévkou, bude demikát, nebo čínské nudle za pět kaček? A pochopí jeho pokus o žert soutěžící? A dají si soutěžící býčí žlázy? A je vůbec fér, že jim tuto surovinu Vlado ve svém menu zatajil? Nakonec se Vlado rozpláče, a prohlásí, že jej hosté psychicky deptají, stejně jako stres z vaření.

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.