Pro všechny nezadané: Nikol Moravcová radí, jak na seznamku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pro všechny nezadané: Nikol Moravcová radí, jak na seznamku!

Nikol Moravcová s manželem Karolem
Nikol Moravcová s manželem Karolem (Instagram)

Nikol Moravcová (33) si prodloužila dovolenou a místo dvou týdnů zůstala na Kanárských ostrovech přes měsíc. Na trvalý návrat do Česka to ale nevypadá.

Dovolenou na Lanzarote trávila se svou dcerou Violet a manželem Karolem. S ním se blogerka před čtyřmi lety seznámila prostřednictvím seznamky, a je tak zářným příkladem toho, že se ten pravý dá najít i ve virtuálním světě. Influencerka ale měla velké štěstí, vždyť byl její manžel Karol prvním, s kým se díky seznamce rozhodla jít na rande! Přesto se ale rozhodla podělit se o nějaké tipy, které stihla pochytit.

Blogerka Nikol Moravcová: S dcerou sletěla ze schodů! Zlomené prsty na nohách

Video se připravuje ...

„Hlavně být sami sebou, protože asi všichni máme tendence se na těch sociálních sítích vylepšovat, ať už sofwarově, nebo vyjmenovat X koníčků, které vlastně potom ani neděláte a stejně se na to přijde,“  doporučuje Nikol. Ačkoli měla s manželem šťastnou ruku, Karol na seznamce zklamání zažil. „Jednou z rande utekl, protože ta slečna studovala grafiku a bylo vidět, že si upravovala fotky. Byl to někdo úplně jinej,“  dodala s úsměvem Nikol Moravcová v rozhovoru pro Super.cz.

9. měsíc a pořád ve svém živlu! Těhotná blogerka Nikol Moravcová o porodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.