Agáto, vážně?! Tohle řekla modelka o své dceři Mie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáto, vážně?! Tohle řekla modelka o dceři Mie!

Agáta ukázala dětský pokojíček dcerky Mii.
Agáta ukázala dětský pokojíček dcerky Mii. (blesk)

S upřímností nejdál dojdeš. Tohle heslo zřejmě razí modelka a influencerka Agáta Hanychová (35), která se nebojí říkat své názory naplno, třebaže s ní lidé ne vždy souhlasí. Tentokrát ale Agáta přestřelila o něco více než jindy a vlna kritiky na sebe nenechala dlouho čekat.

Není to tak dávno, co se Agáta v rozhovoru pro eXtra.cz rozpovídala o svém soukromém životě. Své kamarádce, moderátorce a herečce Evě Decastelo (42), se ale svěřila s názory, které si měla spíše nechat pro sebe. V rozhovoru došlo i na jejího bývalého manžela Jakuba Prachaře (37) a jejich dceru Miu. Na otázku „Co má hezkého po Jakubovi?“ Hanychová odpověděla až příliš upřímně, což někteří lidé nemohli vydýchat. „Hele, já myslím, že ten talent. Jako určitě ten hereckej talent má po něm, protože po mně ho mít nemůže. Ne, bohužel vypadá jako on a já doufám, že z toho ona… Protože u těch chlapů je to hezký, ale když holka vypadá jako kluk, tak to není úplně hezký, ale já doufám, že z toho vyroste,“ řekla zcela bez ostychu Hanychová.

Vznikající požár se ještě pokusila Decastelo hasit tím, že je podle ní Mia rozkošná. Agáta ale své tvrzení chtěla mermomocí uvést na pravou míru: „Rozkošná nebo zvláštní můžeš říct. To se vždycky říká o ošklivých holkách, že jsou zvláštní. Víš, ona není hezká, ona je zvláštní. Takže Mia je zvláštní, ale já doufám, že bude hezká, až bude starší.“

Agáta Hanychová na focení titulky pro Dietu: Co o sobě prozradila?

Video se připravuje ...

Svými výroky zaskočila nejednu maminku. Lidé kritizují její momentální nerozvážnost, která může mít později neblahý psychický dopad na dospívající Miu. „Tohle, co pouští přes média, tahle "moudra“, mohou té holčičce psychicky ublížit na celý život. Takhle ji ocejchuje vlastní matka. Je to koza…Agáta. Snad bude malá chytrá a sympatická po Jakubovi," rozhořčeně píší lidé. „Necitlivá a hloupá. Některé, co nemohou mít děti, by byly štastné, že mají zdravé dítě, a vynášely by ho do nebes. A ona si dovolí tohle říct o své dcerce, byť třeba v nadsázce. Jsou mantinely, přes které se prostě nejde,“ dodávají jiní. Je vidět, že i jako matka dvou dětí umí Agáta svými výroky pořádně provokovat.

Okolnosti smrti Kellnera: Český sportovec přežil! A Hanychová se zase rozešla!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
cccc
7. 4. 2021 • 22:07

Agáta je velmi tupé stvoření a čím je starší, tím je to smutnější. Jak se z toho teď snaží vybruslit tím, že jsou všichni debilní a špatně to pochopili Koště.

antonuis.j
6. 4. 2021 • 10:00

😁Tuhle jsem to v čekárně u doktora četl... a že Žilková prohlásila, že Agáta jako malá taky nebyla hezká, ale že z toho naštěstí Aguš vyrostla. 🤣🤣🤣🤣No, nevyrostla, naopak, je šeredná, hnusná a nechutná. Skoro plešatá, má odporný šeredný ksicht, plachťáky jak Hurvajs a k tomu ohyzdnou postavu.🤮🤮🤮 Kozy má placky lajdáky jak kokršpaněl uši, panděro pivní Motol, žádný pas a žádné boky, prkno hnusné, Haksny má kozí šeredné... Celá je odporná a slizká a asexuální a k tomu debilní kur*va. Ti chlapi její tunel odjedou jen proto, že jsou to taky *** a chtějí se zviditelnit, tak od té staré mužatky chytají v jejím nechutném tunelu filcky. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

-bello-
5. 4. 2021 • 23:08

To dítě rozhodně hezké není.Nevím., proč tady někdo tvrdí opak.Obličejík má , jak skřítek a skoro žádné vlasy po Agátě.
Je ale divný, s jakým odstupem se na své dítě dívá Agáta!
Ona tu malou holku hodnotí, zvažuje na vahách misek modelingu jako majitelka " modelingové agentury" a Mia je jako budoucí zboží.Jestli je Mia hloupá po matce Agátě, která je blbá po matce Veronice , pak je fakt chudák dítě

adinaha
5. 4. 2021 • 15:46

Je to hezká a roztomilá holčička. Hlavně má štěstí, že není podobná mamince.

veselabublinka
5. 4. 2021 • 10:03

Která vlastní máma vědomě ublíží svému dítěti? Žilková jí divně vychovala, celá rodina je pošahaná!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.