Maminka Žilkové to dala dceři sežrat! Nevěru měla vydržet?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Maminka Žilkové to dala dceři sežrat! Nevěru měla vydržet?!

Veronika Žilková a maminkou Olgou
Veronika Žilková a maminkou Olgou (Marek Pátek, archiv)

Že se mladší generace stále častěji rozvádějí, není žádná novinka. Důkazem jsou i herečka Veronika Žilková (59) s dcerou Agátou Hanychovou (35). Zatímco Žilková je momentálně již ve třetím manželském svazku, Agáta minulý rok ukončila ten první.

Starší generace ale rozvody tolik neuznávají, ba naopak. To ostatně přiznala maminka Veroniky Žilkové Olga (96), která je zásadně proti rozvodům, ačkoli sama byla v ne vždy šťastném manželství. Jako podváděná žena nevěru svého manžela ustála a žádost o rozvod nikdy nepodala. Koneckonců maminka před Žilkovou chválila morální hodnoty jejího tatínka, i když jim to někdy v manželství pěkně skřípalo.

Nevěra není problém?

Když se Veronika zeptala maminky, jak vnímá nevěru a zda z ní má strach, dostala možná překvapivou odpověď. „Samozřejmě, jako každá žena. Muži k tomu mají sklony. I ženy bývají rády opěvované jinými partnery. Pokud má žena ráda děti a manžela ctí jako otce svých dětí, nemají se rozvádět. Obvykle je to poškození vztahu. Ženy mají vydržet vše,“ odvětila maminka Olga, jak píše web Expres.cz.

Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce!

Video se připravuje ...

Maminka Veroniky Žilkové byla vdaná téměř šedesát let. Že k rozvodu nikdy nedošlo, je zásluhou především mateřské role. „Když jsou děti, člověk přestane rozkazovat sám sobě a chce, aby děti měly maximální pohodu. Rodiče mnohdy zapomínají na to, že jsou povinni, aby děti měly doma pohodu,“ dodala Veroničina maminka.

Přestože to zní rozumně, Veronika má na to přeci jen jiný pohled. „Hezky se to říká, hůř žije. Já jsem se také rozváděla kvůli nevěrám,“ uzavřela jejich rozhovor Žilková. Názor své babičky zřejmě úplně nesdílí ani vnučka Agáta, která si už taky jedním rozvodem bohužel prošla.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
17. 3. 2021 • 16:51

mbmb pořád umí víc než ty ubohý šmudlo. A proto se jim také líp žije. Tobě se žije mizerně a tak to i zůstane. Čau.

mbmb
17. 3. 2021 • 12:30

Prastena je celá rodina nic neumí hlavně prachy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.